Ράγισαν καρδιές οι μάνες της μικρής Ραφαέλας και της Άσπας Μπόγρη

Αντιγόνη Γάτου-Σπυριδούλα Φατούρου: Δύο γυναίκες που τις ενώνουν οι τραγικές ιστορίες των παιδιών τους.΄Η ιστορία της μικρής Ραφαέλας και της Άσπας Μπόγρη. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα από τον αγώνα τους.

Σήμερα, συγκλόνισε το πανελλήνιο για άλλη μία φορά η μητέρα της μικρής Ραφαέλας από τα Τρίκαλα, Αντιγόνης Γάτου. Στην εκπομπή της «ΑΛΗΘΕΙΕΣ» της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR -CHANNEL. Μίλησε για όλα. Για το ατύχημα που οδήγησε την μικρούλα της στην εντατική, για την αρχική διάγνωση που μιλούσε για εγκεφαλικό θάνατο, για την γραφειοκρατική περιπέτειά της που ήταν ατελείωτη, μέχρι που κατάφερε να πάει στη Γερμανία και να νοσηλευτεί σε κλινική που είναι εξειδικευμένη για την περίπτωσή της.

Μίλησε για τη στήριξη του κόσμου που εδώ και ένα χρόνο τη βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί και για τη νέα ζωή που στήνουν με το σύζυγό της στη Γερμανία προκειμένου να μπορούν να είναι δίπλα στο παιδί τους και να μπορεί να τους παρέχει το γερμανικό κράτος το καλύτερο δυνατό στη νοσηλεία και στην εξέλιξη της υγείας της Ραφαέλας.

Ράγισαν καρδιές οι μάνες της μικρής Ραφαέλας και της Άσπας Μπόγρη

Η τηλεοπτική συνάντηση των δύο γυναικών ήταν συγκλονιστική. Η συγκίνηση διάχυτη κι άγγιξε τις καρδιές όλου του κόσμου. Δύο μητέρες, τραγικές φιγούρες που η ζωή τους έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι. Δύο παιδιά που βρέθηκαν ένα βήμα πριν το θάνατο. Η μικρή Ραφαέλα 18 μηνών σε τροχαίο ατύχημα και η Άσπα από το χέρι του ίδιου της του πατέρα που την πυροβόλησε για να εκδικηθεί την μητέρα της.

Η Σπυριδούλα μίλησε για τη δική της ιστορία. Για τα πράγματα που μπορούσε να κάνει για να αποτρέψει όλο αυτό που έγινε και τα «αν» που την «τρώνε». Για τη σχέση που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους. Μίλησε για την αγάπη του κόσμου που είναι τεράστια.

Μέσα από τις τραγικές ιστορίες τους οι δύο γυναίκες «ανδρώθηκαν» κι ενώνονται για να πολεμήσουν το γραφειοκρατικό σύστημα της Ελλάδας, το ανύπάρκτο σύστημα υγείας (όπως λένε) και τις παροχές που δεν υπάρχουν. «Οι γιατροί, οι νοσηλευτές κ.α. είναι άψογοι. Το Κράτος και το σύστημα Υγείας μας είναι απόντα» λέει η κ. Φατούρου.

Στο facebook έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες για τη στήριξη των δύο κοριτσιών.

Βοηθάμε τη μικρή Ραφαέλα και

Βοήθεια για την Ασπασία μας♡

 

 

πηγή

Close