Ρένα Κουμιώτη : Eξαφανίστηκε από το Γηροκομείο Αθηνών  – Τι συνέβη

Ρένα Κουμιώτη : Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη  Μαίρη Λίντα, φιλοξενούνταν  εδώ και μερικές μέρες η Ρένα Κουμιώτη.

«Εξαφάνιση θρίλερ» για τη σπουδαία ερμηνεύτρια Ρένα Κουμιώτη από το Γηροκομείο Αθηνών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνδέσει απόλυτα το όνομά της με την εποχή των μεγάλων τραγουδιών της δεκαετίας του ’70, δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ένα μήνα φιλοξενίας στο ίδρυμα και ξάφνου, εν μία νυκτί, αποφάσισε να το εγκαταλείψει.

Δείτε επίσης : Ηλιάνα Μαυρομάτη : Η Ζέτα απο το αυτή η νύχτα μένει μας δείχνει το σπίτι της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η Ρένα Κουμιώτη, ύστερα από δική της απόφαση, αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το ίδρυμα προς άγνωστη για όλους κατεύθυνση σύμφωνα με το tlife.gr .

«Και μπορεί η ίδια να έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους του ιδρύματος, από την άψογη συμπεριφορά όλων καθώς και από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενούνταν σε διπλανό δωμάτιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τη θαλπωρή του δικού της οικείου περιβάλλοντος», αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Close