Ρούλα Κορομηλά: "Έκανα 10 εξωσωματικές...Είναι ένα θέμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου"

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω». Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε μία ιδιαίτερα συγκινητική και από ψυχής συνέντευξη, και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για τον λόγο που απουσίαζε από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, για τον μεγάλο της πόθο να γίνει μητέρα, για τις εξωσωματικές που έκανε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην υιοθεσία ενός παιδιού.

 

«Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Μετά τις ατυχίες των εξωσωματικών προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά και ο αδερφός μου κι εγώ της είχαμε βρει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά και μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, αυτή τα πήρε κι εξαφανίστηκε, την ψάχναμε όλοι και δεν τη βρίσκαμε.

Τελευταία, λοιπόν, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, που είναι μόνα τους. Πάντα εγώ φροντίζω παιδιά. Γνώρισα ένα παιδάκι, το οποίο ήταν 16 μηνών, το είδα σε κάποιο ίδρυμα που πήγα και πρόσεχα τα παιδιά. Και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος το πήρα και το Πάσχα. Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα κι έκανα όλες τις προετοιμασίες και τις διεργασίες για να το υιοθετήσω. “

Close