Ρούλα Πισπιρίγκου : Προφυλακιστέα και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας  – Ξέσπασε σε κλάματα μετά την απόφαση για προφυλάκιση

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Τί αντίδραση είχε που δεν τη περίμενε κανείς;

Την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου διέταξε ο εισαγγελέας μετά από μια επεισοδιακή απολογία της 34χρονης για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να παραμείνει στη φυλακή κατηγορούμενη για τους θανάτους και των δύο, μικρότερων κοριτσιών καθώς ήδη κρατείται με τις ίδιες κατηγορίες για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε επίσης : Bρεθηκε κρεμασμένος γνωστός ποδοσφαιριστής

Τί αντίδραση είχε μπροστά στο άκουσμα της απόφασης;

Η απολογία της ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα με την 34χρονη να μην πείθει με τους ισχυρισμούς της για τους θανάτους των δύο παιδιών και να ξεσπά σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση. Μία αντίδραση ωστόσο που δεν μας έχει συνηθίσει καθώς είναι τέρας ψυχραιμίας ακόμη και μπροστά στους θανάτους των παιδιών της.

Ήταν μια μαραθώνια διαδικασία η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης αλλά διεκόπη καθώς ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, ωστόσο, απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης και έτσι χθες το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε ξανά στο ανακριτικό γραφείο.

Εκεί, αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και επανέλαβε όσα υποστηρίζει από την αρχή, ότι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των δύο παιδιών της και ουδέποτε θα τους έκανε κακό.

Δείτε επίσης : Σχολεία 2023  Μεγάλη ανατροπή : Πότε κλείνουν για καλοκαίρι

Δεν κατάφερε όμως να πείσει την ανακρίτρια με τους ισχυρισμούς που προέβαλε και επέστρεψε στη φυλακή σύμφωνα με το protothema.gr όπου παραμένει ως προσωρινά κρατούμενη για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται πως η δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας προήλθε μετά το πόρισμα Καλογρηά-Καρακούκη το οποίο κάνει λόγο για ασφυκτικό θάνατο των κοριτσιών, ηλικίας 6 μηνών και 3,5 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close