Σε διαθεσιμότητα ταξίαρχος μετά από καταγγελία ότι ζήτησε «πολιτικό μέσο» για να στείλει βοήθεια

Όλα ξεκίνησαν από βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αξιωματικό.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία πολίτη από την Αρκαδία φέρεται να ρώτησε να ζήτησε πολιτικό μέσο προκειμένου να σταλεί ένα όχημα της πυροσβεστικής. Παράλληλα σε βάρος του αξιωματικού, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία είναι ταξίαρχος, διετάχθη και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Όλα ξεκίνησαν από βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή κάτοικο της Αρκαδίας ο οποίος με δάκρυα στα μάτια κατήγγειλε όλα όσα του είπε ο ταξίαρχος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ενώ η φωτιά πλησίαζε το σπίτι του. «Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν.

Δείτε επίσης : Φωτιά Εύβοια: Αν η πυρκαγιά έχει φτάσει στο σπίτι σας φράξτε χαραμάδες και συγκεντρωθείτε σε ένα δωμάτιο

Εκείνος σύμφωνα με το newsbomb.gr ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο» ακούγεται να λέει εμφανώς συγκινημένος ο κάτοικος της Αρκαδίας.

 

nbsp;

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αξιωματικό

Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close