Σε κέντρο απεξάρτησης πρώην παίκτης του ελληνικού X Factor!

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Bradley White Dale, τον οποίο είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή του στο X Factor, όπου μαζί με τον Παναγιώτη Πάλλη δημιούργησαν τους Stereo Soul.

Ο Bradley άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά, την εισαγωγή του σε κλινική απεξάρτησης στην Αγγλία, ενώ κλείνοντας δήλωσε πως πλέον είναι 100% καθαρός και απολαμβάνει τη ζωή του.

Δείτε επίσης Τα 3 ζώδια που το πείσμα τους σκάει γάιδαρο!

«Για πολλά χρόνια ήμουν χρήστης ναρκωτικών, αλλά ποτέ εθισμένος σε αυτά. Κάποια στιγμή, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έγιναν πολύ σκοτεινά. Τον περασμένο χρόνο είχα εθιστεί στα σκληρά ναρκωτικά. Δεν ήξερα που να απευθυνθώ για βοήθεια, ενώ δεν μπορούσα και να τα σταματήσω και να ζήσω χωρίς αυτά. Καθόμουν σε μια γωνιά, φοβισμένος και μόνος. Πολλές φορές τα βράδια κατέληγα σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, ενώ είχα καταρρεύσει και στο δρόμο. Πολλοί από τους φίλους μου, δεν ήξεραν τι να κάνουν και άρχισαν να με εγκαταλείπουν. Ένιωθα προδομένος, θυμωμένος, λυπημένος, αλλά ταυτόχρονα καταλάβαινα πως κι εκείνοι από την μεριά τους δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Έπρεπε να πάρω δραστικές αποφάσεις. Γι αυτό και ήρθα στην Αγγλία για αποτοξίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσω τα ναρκωτικά, διότι τα έπαιρνα για να επιβιώνω καθημερινά. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα. Μέσα από πολλές και διαφορετικές μεθόδους αποτοξίνωσης, τα σταμάτησα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στο γυμναστήριο και πλέον έχω έρθει και πιο κοντά στον Θεό. Η πίστη στον εαυτό μου και στον Θεό με βοήθησε, σε συνδυασμό πάντα με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων μου. Είμαι ευγνώμον απέναντί τους. Τώρα πια είμαι νηφάλιος, μακριά από τα ναρκωτικά και χαρούμενος, καθώς βγήκα από την κόλαση. Δεν σου κάνω πλάκα. Ήμουν στη κόλαση. Τώρα, όμως, επέστρεψα, βλέπω τον γαλάζιο ουρανό και είμαι ευτυχισμένος», είπε αρχικά ο Bradley.

Σε κέντρο απεξάρτησης πρώην παίκτης του ελληνικού X Factor!

Ποια ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη όταν διαπίστωσε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζες με τις ουσίες;

Θυμάμαι δυο χαρακτηριστικές φορές: Η πρώτη ήταν όταν κατέρρευσα πάνω στην σκηνή, κατά τη διάρκεια των live εμφανίσεών μας και η δεύτερη όταν ήρθε ο Πάνος με την αδελφή του στο σπίτι να με πάρουν, καθώς είχαμε live. Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, αλλά παρόλα αυτά, κατάφερα να ανέβω στη σκηνή και να τραγουδήσω. Ο Πάνος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την όλη κατάσταση και τον καταλαβαίνω τώρα πια 100%. Ήταν σαν να μου είχαν κάνει μάγια. Τα ναρκωτικά είχαν αρνητικές επιδράσεις στο μυαλό μου. Όπως σου ανέφερα και πριν, ύστερα από τσακωμούς, πεσίματα και διάφορα ατυχήματα, κατέληξα πολλές φορές στο νοσοκομείο, αλλά και στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Αντίθετα, είμαι δημιουργικός, αξιόπιστος και υπεύθυνος. Υπό την επήρεια των ναρκωτικών, όμως, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν φαντάζεσαι. Είχα χάσει το μυαλό μου. Ευτυχώς, απευθύνθηκα στους κατάλληλους και με βοήθησαν. Μου είναι δύσκολο να μιλάω γι αυτή την περίοδο της ζωής μου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής γιατί κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου, ίσως να διαβάσει αυτή τη συνέντευξη και να βοηθηθεί.

Πότε αποφάσισες να πας στην Αγγλία για αποτοξίνωση;

Ουσιαστικά ήρθα στην Αγγλία για μια δουλειά πάνω στο τραγούδι. Το θέμα μου με τα ναρκωτικά, όμως, ήταν τόσο σοβαρό, που κατά την διάρκεια των προβών με απέλυσαν. Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο, διότι συνειδητοποίησα πως πρέπει να κάνω άμεσα αποτοξίνωση. Μπήκα λοιπόν σε κέντρο απεξάρτησης, όπου παρέμεινα για τρεις μήνες. Ήταν η πιο σημαντική απόφαση που πήρα.

Πώς είναι τώρα η ζωή σου στην Αγγλία;

Είμαι 100% καθαρός από ναρκωτικά. Νιώθω δυνατός σε ψυχή, σώμα και πνεύμα. Πλέον απολαμβάνω τον χρόνο που περνάω εδώ με την οικογένεια και τους φίλους μου. Επαγγελματικά, ήδη ηχογράφησα τα νέα μου τραγούδια, τα οποία έγραψα όσο καιρό βρισκόμουν στην κλινική αποτοξίνωσης.

Με πληροφορίες από zappit.gr

Close