Σε ομαδικούς βιασμούς παιδιών φέρεται να εμπλέκεται, ο πατέρας που τσιμέντωσε τον γιο του στη Κυψέλη

Ο πατέρας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη, που τον σκότωσε και τον έθαψε στην ταράτσα του σπιτιού τους, φέρεται να είχε συμμετοχή και στους ομαδικούς βιασμούς

Εν αναμονή του βουλεύματος για την υπόθεση ομαδικών βιασμών των δύο παιδιών στα Πετράλωνα, από τον πατέρα, τον θείο και φίλους της οικογένειας, νέες πληροφορίες για την εμπλοκή ατόμων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός που σκότωσε και τσιμέντωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη φέρεται να είχε συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς και γι αυτό το λόγο έγινε αίτημα προκειμένου να κληθεί σε κατάθεση η σύντροφός του που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια.

Δείτε ακόμα: Λεωφορείο προσέκρουσε σε παιδικό σταθμό – Νεκρά δύο παιδιά

Το «κουβάρι» της υπόθεσης των Πετραλώνων ξετυλίχτηκε μετά από ενέργειες γειτόνων της οικογένειας, του Χρήστου Κρεμνιώτη και της Ελσας Πουλάκη. Στις 23 Ιανουαρίου ο Χρήστος Κρεμνιώτης κατήγγειλε στην Εισαγγελία πως ο δολοφόνος του Ανδρέα συμμετείχε στους βιασμούς των δύο παιδιών στα Πετράλωνα και ο 17χρονος στις 30 Ιανουαρίου κατέθεσε υπόμνημα ζητώντας να κληθεί για κατάθεση η μητέρα του 7χρονου.

Από την πλευρά της η μητέρα του Ανδρέα απαντά μέσα από τις φυλακές λέγοντας πως δεν είχε την παραμικρή υποψία για τον σύντροφό της, ωστόσο αναφέρει πως «η τυχόν απόδειξη της εμπλοκής του στις εν λόγω εγκληματικές πράξεις καταδεικνύει έτι περαιτέρω τον βαθμό της επικινδυνότητας της συμπεριφοράς του».

Η μητέρα του Ανδρέα απαντά στις καταγγελίες μέσω του δικηγόρου της Θανάση Κονδυλίδη σύμφωνα με το STAR: «Η εντολέας μου δεν είχε καμία γνώση για την τυχόν διάπραξη από τον συγκατηγορούμενο και πρώην σύντροφό της, αξιόποινων πράξεων κατά της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων.

Δείτε ακόμα: Αχαΐα : Έδερνε την καρκινοπαθή σύζυγό του και της άρπαξε το παιδί τους

Ειδικότερα δεν γνώριζε τίποτα για την εμπλοκή του σύμφωνα με το nassosblog.gr στη γνωστή υπόθεση των βιασμών ανηλίκων στα Πετράλωνα Αττικής. Εάν είχε την παραμικρή έστω υποψία, θα είχε απομακρυνθεί το συντομότερο από κοντά του. Η τυχόν απόδειξη της εμπλοκής του στις εν λόγω εγκληματικές πράξεις καταδεικνύει έτι περαιτέρω τον βαθμό της επικινδυνότητας της συμπεριφοράς του, η οποία δυστυχώς οδήγησε και στην απώλεια του γιου της εντολέως μου»

. Από την πλευρά του ο Χρήστος Κρεμνιώτης σχολιάζει ότι αυτή η απάντηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετείχε ο σύντροφος της μητέρας στους βιασμούς.

Close