Σε οριστική ρήξη ήρθαν τα δυο πριγκιπικά ζευγάρια της Αγγλίας! Τι συνέβη;

Meghan Markle και ο σύζυγος της πρίγκιπας Harry είχαν μαζί με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Royal Foundation. Ξαφνικά, όμως, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την δομή αυτή και να ιδρύσουν το δικό τους φιλανθρωπικό ίδρυμα, διαχωρίζοντας τη θέση τους από το Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ.

Δείτε επίσης Τιτίκα Σαριγκούλη:«Τα εγγόνια μου τα γνώρισα όταν έγιναν 13 ετών»

Αυτή η κίνηση αποτελεί το οριστικό βήμα για τον απόλυτο διαχωρισμό των ζευγαριών που πλέον δε τους ενώνει κάτι από πλευρά καθηκόντων. Η δημόσια δήλωση από το Παλάτι επισημαίνει ότι τα ζευγάρια είναι περήφανα για τα μέχρι τώρα έργο τους και δεν θα πάψουν να συνεργάζονται σε κάποιους τομείς.

Οι φήμες για τις άσχημες σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια έχουν σχεδόν επιβεβαιωθεί. Μην ξεχνάτε πως οι Meghan και Harry επέλεξαν να ζουν μακριά από το Kensington Palace και κατοικούν στο Frogmore Cottage. Έχουν τον δικό τους λογαριασμό στο Intagram και ακολουθούν διαφορετική πολιτική δημοσίων σχέσεων σε σύγκριση με τους Kate και William. Τώρα, αποφάσισαν να ασχοληθούν και με τους προσωπικούς φιλανθρωπικούς τους στόχους χωρίς να δεσμεύονται από κανέναν.

Δείτε επίσης Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για το αγαπημένο ζευγάρι! (εικόνες)

Από ότι φαίνεται τα δύο ζευγάρια απομακρύνονται όλο και πιο πολύ και δύσκολα θα πιστέψουμε πως δεν υπάρχουν και επιπλέον προσωπικές και οικογενειακές διαφορές ανάμεσα στους royalties.

Με πληροφορίες από marieclaire.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα άρθρα μας με ένα κλικ

Close