Σεπόλια 12χρονη : Ποιος είναι ο «κύριος Μιχάλης» που ανέφερε η 12χρονη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην σοκαριστική υπόθεση των Σεπολίων.  Έναν άνδρα με το όνομα «Μιχάλης»  που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη στα φρικιαστικά  ραντεβού που της κανόνιζε ο  Ηλίας Μίχος – αναζητούν οι αρχές .Η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του. 

Έναν άνδρα με το όνομα «Μιχάλης» – το πρόσωπο που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη κοπέλα στα ερωτικά ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος – αναζητούν οι αρχές.

Έναν άνδρα με το όνομα Μιχάλης – το πρόσωπο που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη κοπέλα στα ερωτικά ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος αναζητούν οι αρχές – αναζητούν οι αρχές, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Δείτε επίσης : Φρίκη δίχως τέλος : Συνελήφθη 48χρονος- Κ@κοποιούσε σ@ξουαλικά την 13χρονη κόρη της συντρόφου του

Σεπόλια 12χρονη : Ποιος είναι ο «κύριος Μιχάλης» που ανέφερε η 12χρονη

Τον «κύριο Μιχάλη» κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ, οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση του.

Το παιδί αναφερόταν στον 53χρονο Μίχο ως «κύριος Ηλίας» και σε αυτό το άτομο ως «κύριος Μιχάλης»

Ο «Μιχάλης» προσέγγισε την 12χρονη αρχικά μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια αρχίζουν αν «συνομιλούν» μέσω ενός προφίλ της κοπέλας στο Instagram το οποίο είχε δημιουργήσει ο «κύριος Ηλίας».

Δείτε επίσης : Κολωνός Νέες εξελίξεις : Συνελήφθη και 33χρονος για βιασμό της 12χρονης

Σεπόλια 12χρονη : Ποιος είναι ο «κύριος Μιχάλης» που ανέφερε η 12χρονη

Μάλιστα της έλεγε ότι μπορεί και αυτός να τη συνοδεύει στα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και θα την συμβούλευε είτε αυτός είτε ο Μίχος πως θα προσέγγιζε κάθε φορά τον πελάτη

«θα σου λέω είτε εγώ είτε ο κύριος Ηλίας πως θα πας στο αυτοκίνητο» έλεγε στο κορίτσι. Αυτά τα μηνύματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών της Προστασίας Ανηλίκων ενώ φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν λειτουργούσε μόνος του.

Εν τω μεταξύ, στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, ενός 33χρονου «πελάτη» προχώρησε η αστυνομία σύμφωνα με το skai.gr , ενώ δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close