Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της 4χρονης Άννυ στο tatianalive (video)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της Άννυ!

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της 4χρονης Άννυ στην Tatiana Live. ΗΔημητρίνα Μπορίσοβα αποφυλακίστηκε μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία και την αποτρόπαιη εξαφάνιση του πτώματος της μικρής Άννυ, από τον πατέρα του παιδιού. “Ήθελα ο Σάββας να πει έστω και αργά την αλήθεια”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

“Ο Σάββας ήταν καλός πατέρας με την Άννυ. Μπροστά μου έδειχνε να είναι στοργικός πατέρας”, αποκάλυψε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στην Τατιάνα και ξέσπασε: “Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να του κάνει η μικρή Άννυ μου, που ήταν τόσο καλό παιδάκι και γιατί έγιναν όλα αυτά”.

Μιλώντας, για το πώς έμπλεξε με την πορνεία και πως γνώρισε τον Σάββα, ανέφερε: “Από τα 14 μου έχω ξεκινήσει να δουλεύω. Στη Βουλγαρία δούλευα σε μαγαζί και πουλούσα ρούχα. Τελείωσα το σχολείο και δούλευα σε διάφορες δουλειές… Το καλοκαίρι του 2009 ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στα 19 έπεσα στην πορνεία. Οι πρώτες φορές ήταν άσχημες. Τον Σάββα τον γνώρισα εκεί που έμενα, που ήταν και άλλα άτομα που έκαναν το ίδιο”.

Η Δημητρίνα αποκάλυψε πως η γνωριμία της με τον Σάββα στην αρχή την βοηθούσε να ξεφύγει για λίγο και να μπορέσει να πει σε κάποιον όλα όσα ένιωθε, αφότου έμπλεξε με την πορνεία. Σιγά σιγά όμως, όπως αποκάλυψε εκείνος, έπαιρνε τα χρήματα που έβγαζε εκείνη και είτε τα έπαιζε, είτε έκανε ακριβή ζωή με αυτοκίνητα και ανέσεις. Ένα χρόνο μετά τη σχέση τους, έμεινε έγκυος και αυτό που ήθελε για το παιδί της ήταν “να μην ζήσει δύσκολα όπως εκείνη”.

“Ήθελα να προσφέρω στην Άννυ όσα δεν μπόρεσαν να μου δώσουν οι γονείς μου”, είπε η Δημητρίνα στην Τατιάνα.

Η μητέρα της άτυχης Άννυ πήγε στη Βουλγαρία να γεννήσει. Εκεί άφησε την μικρή να την μεγαλώσουν οι γονείς, αλλά έπρεπε να καλύπτει όλα τα έξοδα της οικογένειας της εκεί. Ταυτόχρονα, εκείνη έφυγε για την Γερμανία, όπου γνώρισε έναν μεγαλύτερο άντρα που την αγάπησε και της ζήτησε να πάει να μείνει μόνιμα με το κοριτσάκι της μαζί του. Το σκέφτηκε και αποφάσισε να το κάνει, αλλά δεν πρόλαβε όπως ισχυρίζεται η ίδια. “Θα πήγαινα με την κόρη μου να ζήσουμε στην Γερμανία. Δεν πρόλαβα”.

Δες τα video από την εκπομπή

 

Πηγή: tlife
Close