Σκυλί θήλαζε δίπλα σε σκουπίδια, γυμνό 2χρονο παιδάκι που είχε εγκαταλείψει η μητέρα του (Video & Photos)

Το σκυλί που οι κάτοικοι σε μια φτωχογειτονιά του λιμανιού Άρικα , 1240 μίλια, βόρεια του Σαντιάγο της Χιλής ονομάζουν Ρέινα, δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν. Περιφέρεται ανάμεσα στις παράγκες και ζει τρώγοντας από τα σκουπίδια, όπως ακριβώς πολλοί άνθρωποι στην περιοχή αυτή.

moroxili1

Τον τελευταίο καιρό η Ρέινα είχε αρχίσει να γίνεται λίγο επιθετική, ή καλύτερα πιο προστατευτική. Είχε μείνει έγκυος, αυτό φαινόταν, αλλά εκείνο που έκανε εντύπωση στον κόσμο της φτωχογειτονιάς, ήταν πως εξαφανιζόταν για ώρες και κάποιες φορές δεν άφηνε κανέναν να την αγγίξει, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

moroxili2

Κάποια στιγμή σε ένα βρώμικο μηχανουργείο σε μια γωνιά ανάμεσα από σκουριασμένα μέταλλα, κουφάρια πλοίων, και σκουπίδια, ένας εργάτης άκουσε κάτι σαν παιδικό κλάμα. Πλησίασε με προσοχή και είδε ένα δίχρονο ολόγυμνο παιδάκι, ξαπλωμένο στην κοιλιά της Ρέινα, να έχει φέρει το στόμα του στις θηλές του σκύλου και να θηλάζει.

moroxili3

 

Τα έχασε και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν. Το παιδί ήταν γυμνό, κρύωνε, ήταν βρώμικο, τα μαλλάκια του ήταν γεμάτα γράσα και το χειρότερο, ήταν υποσιτισμένο. Η Ρέινα σαν να ανακουφίστηκε άφησε τους αστυνομικούς να πάρουν το παιδί που έκλαιγε από πάνω της και να το μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

moroxili4

Εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως το παιδί θα πέθαινε εάν η Ρέινα δεν το ζέσταινε και δεν το θήλαζε. Είναι γεμάτο ψείρες και το δέρμα του έχει φλεγμονές, αλλά θα γίνει καλά. Οι αστυνομικοί έψαξαν την υπόθεση και κατέληξαν πως μια αλκοολική μητέρα (την οποία και αναζητούν) κάτοικος της Αρίκα, το πέταξε γυμνό το παιδί της, σε ένα βουνό από σκουπίδια, κάποιο βράδυ σε μια στιγμή παροξυσμού. Εκεί το βρήκε η Ρέινα, η οποία το πήρε κοντά της και το τάιζε σαν να ήταν δικό της παιδί. Η Εθνική υπηρεσία ανηλίκων, έχει μηνύσει την μητέρα, αλλά και τον πατέρα.

πηγη:pontiki.gr

 

 

Close