Σοφία Μπεκατώρου:  Στο αρχείο οι καταγγελίες της – Tα αδικήματα έχουν παραγραφεί

Στο αρχείο οι καταγγελίες για σ@ξουαλική κακοποίηση  της Σοφίας Μπεκατώρου λόγω παραγραφής. Η Σοφία Μπεκατώρου είχε κάνει καταγγελία για σ@ξουαλική κακοποίηση από μεγαλοπαράγοντα της Ιστιοπλοΐας.Το συμβάν έγινε 23 χρόνια πριν .

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που αφορούσε στις προσωπικές της καταγγελίες ο αρμόδιος εισαγγελέας, όπως αναμενόταν, αρχειοθέτησε τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί καθώς τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της άσκησης ποινικής δίωξης.

Ωστόσο, η μαρτυρία της Σοφίας Μπεκατώρου σύμφωνα με το thecaller.gr άνοιξε ένα ακόμη κεφάλαιο στην έρευνα της δικαιοσύνης καθώς η ολυμπιονίκης μίλησε και για τρεις ακόμη περιπτώσεις αθλητριών. Για τις δυο κρίθηκε πως η παρενόχληση ήταν εκτός των ορίων του ποινικά κολάσιμου ενώ στην τρίτη περίπτωση ο προπονητής που καταγγέλθηκε για βιασμό είναι, ήδη, στην φυλακή.

Πρόκειται για την καταγγελία της, 21 ετών σήμερα, αθλήτριας της ιστιοπλοΐας που κατέθεσε ενώπιον της δικαιοσύνης για την αποπλάνηση και το βιασμό της από τον προπονητή της στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Δείτε επίσης : Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την παραίτηση του

Το αδίκημα αυτό δεν είναι παραγραμμένο και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο προπονητής απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close