Προσοχή: Απατεώνες προσποιούνται στελέχη του ΕΟΔΥ κι επιχειρούν να μπουν σε σπίτια

Καταδικασμένος Άγγλος παιδόφιλος επιτράπηκε να επισκεφθεί την χώρα μας για τις διακοπές του ,αφού ένας δικαστής σεβάστηκε  την ειλικρίνειά του.

Μια προκλητική για το δημόσιο αίσθημα απόφαση έλαβαν τα βρετανικά δικαστήρια. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν η Telgraph, το BBC και ο Independent, o 48χρονος Μάθιου Τόμσον, πρόκειται να πετάξει για την Κω για διακοπές μιας εβδομάδας, παρά το γεγονός ότι είναι αντιμέτωπος με πιθανή ποινή φυλάκισης για πολλαπλά σεξουαλικά αδικήματα παιδιών.

Ο δικαστής Jonathan Gibson, ο οποίος προήδρευσε της υπόθεσης στο Bradford Crown Court, χαρακτήρισε το αδίκημα “εξαιρετικά σοβαρό” αφού ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε συνολικά δέκα κατηγορίες, μεταξύ των οποίων σεξουαλική επίθεση και λήψη άσεμνων φωτογραφιών παιδιών.

Δείτε επίσης : Κατερίνη  Νέα υπόθεση παιδοβιασμού: 30χρονος βίασε 11χρονη

Ωστόσο, συμφώνησε να επιτραπεί στον Τόμσον, από το Barnsley, να κάνει τις διακοπές του στην Κω, για την οποία αναχωρεί σήμερα και θα επιστρέψει στην Βρετανία στις 27 Οκτωβρίου.

Μετά την αίτηση, ο δικαστής Γκίμπσον είπε στον Τόμσον: «Έχετε δηλώσει ένοχος και φυσικά θα λάβετε τη δέουσα αναγνώριση για την ενοχή σας εν ευθέτω χρόνω όταν καταδικαστείτε.

Ήσασταν με εγγύηση και δεν πρόκειται να την ανακαλέσω απλώς και μόνο επειδή ήσασταν τίμιος, ειλικρινής και παραδεχτήκατε την ενοχή σας».

Δείτε επίσης : Σεπόλια: Γνωστή χορεύτρια η κυρία που ψάρεψε τη 12χρονη για τον άντρα της

Να σημειωθεί τέλος ότι ο δικαστής έθεσε όρο στον Τόμσον να παρουσιαστεί στην αστυνομία στις 28/10 προκειμένου να πιστοποιήσει σύμφωνα με το fanaripress.gr ότι όντως επέστρεψε στην Αγγλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close