ΣΟΚ: Γνωστός τράπερ χτύπησε 17χρονο παιδί

Σοκαριστικό: Σοκ προκάλεσε η είδηση όπου τράπερ χτύπησε 17χρονο παιδί. Το συμβάν αυτό έγινε σε live του στις Σπέτσες.

Γνωστός τράπερ χτύπησε 17χρονο παιδί σε live του στις Σπέτσες, καθώς τον χτύπησε του έκανε νόημα να αποχωρήσει από το live του, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου. Μετά απο λίγο κατέβηκε απο την σκήνη με απειλητική διάθεση απέναντι στον 17χονο. Δείτε παρακάτω:

Σε συναυλία στις Σπέτσες νεαρός φέρεται να πέταξε παγάκι στην σκηνή που τραγουδούσε ο Thug Slime με αποτέλεσμα ο τράπερ να τον χαστουκίσει.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον τράπερ Thug Slime να χαστουκίζει ένα αγόρι που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, σε live του στις Σπέτσες.

ΣΟΚ: Γνωστός τράπερ χτύπησε 17χρονο παιδί

Δείτε ακόμη Πάτρα: Δέκα νέα στοιχεία-Το πανάκι δεν ήταν πρωτοβουλία της Ρούλας να δωθεί αλλά του Μάνου

Στο βίντεο φαίνεται ο τράπερ να διακόπτει στη μέση την εμφάνισή του και μετά από μια σύντομη στιχομυθία με τον νεαρό άνδρα, που βρισκόταν στο κοινό, να τον χτυπά στο πρόσωπο.

ΣΟΚ: Γνωστός τράπερ χτύπησε 17χρονο παιδί

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ίριδα ήταν ζωντανή όταν έγινε η κάκωση στο στόμα της

Μάρτυρες που βρίσκονταν στο κλαμπ των Σπετσών την Παρασκευή το βράδυ (8 /7 ) που έλαβε χώρα το συμβάν αναφέρουν πως ο νεαρός του πέταξε ένα παγάκι στη σκηνή και έτσι, σύμφωνα με το evima, ξεκίνησαν όλα.

Δείτε ακόμη Γνωστή influencer προμήθευε ναρκωτικά στη Μύκονο

Αφού τον χαστούκισε, ο τράπερ του έκανε νόημα να αποχωρήσει από το live του, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου. Στη συνέχεια, όμως φαίνεται να κατεβαίνει από τη σκηνή με απειλητική διάθεση, ενώ τα άτομα που υπήρχαν τριγύρω προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. Τελικά, ο νεαρός αποχώρησε από το κλαμπ και το live συνεχίστηκε κανονικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close