Σοκ : Καταγγελία φαντάρου για βιασμό του σε Ελληνικό στρατόπεδο – Την εντολή έδωσε αξιωματικός

Η καταγγελία του 32χρονου σοκάρει αφού σύμφωνα με τον ίδιο πριν από δέκα χρόνια με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο. Τι λέει ο 32χρονος και τι απαντήσεις δίνουν  πηγές του Στρατού.

Το περιστατικό έγινε πριν από μία δεκαετία σύμφωνα με το evima.gr και ο μηνυτής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική κατάθεση του πιλότου  Αγκάλιασα τη νεκρή γυναίκα μου και την κόρη μου κλαίγοντας& (Βίντεο)

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», ανέφερε ο άνδρας και συνέχισε λέγοντας ότι «κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες».

Ο δικηγόρος του άνδρα ότι «θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι «η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close