Σοκ : Καθηγητής παρενόχλησε μαθήτρια σε σχολική εκδρομή

Ο καθηγητής δεν παραδέχτηκε τις κατηγορίες Παρόλα αυτά κρίθηκε ένοχος. Το θέμα είχε αναστατώσει την κοινωνία της  Θεσσαλονίκης και φυσικά η μαθήτρια προχώρησε σε καταγγελία 

Ποινή φυλάκισης 24 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 67χρονο καθηγητή Λυκείου, ο οποίος είχε καταγγελθεί από μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου, πράξεις που -σύμφωνα με τη δικογραφία- τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Η καταγγελία είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και ο καθηγητής συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Κατόπιν αναβολών, όμως, προσδιορίστηκε ρητή δικάσιμος και τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα. Στο ακροατήριο εμφανίστηκε η 17χρονη μαθήτρια, η οποία κατέθεσε, περιγράφοντας τα όσα βίωσε και επαναδιατυπώνοντας την καταγγελία της.

Δείτε επίσης : Στην εντατική πρόεδρος ομάδας- μετά από πτώση από τον δεύτερο όροφο

Ο κατηγορούμενος καθηγητής, ο οποίος μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, αρνήθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με το newsit.gr , τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν την καταγγέλλουσα.

Τον περασμένο Μάρτιο, η 17χρονη κοπέλα μετέβη στο τμήμα ασφαλείας Χαριλάου μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον 67χρονο. Ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής τη θώπευσε στα οπίσθια κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close