Αστυνομία

Σοκ στην Κρήτη: Μαθητής μπήκε στην τάξη με αεροβόλο – Συνελήφθη ο ίδιος και η μητέρα του

Με αεροβόλο στην τσάντα του φέρεται να πήγε για κατάρτιση σε Εργαστηριακό Κέντρο του Ηρακλείου ανήλικος μαθητής επαγγελματικού λυκείου σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που φέρνει στο φως το neakriti.gr. Η ύπαρξη του όπλου στην τσάντα του έγινε αντιληπτή από καθηγήτρια την ώρα της διδασκαλίας και η οποία ειδοποίησε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αμέσως τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου ο οποίος με τη σειρά κάλεσε την Ασφάλεια Ηρακλείου.

Δείτε επίσης : Πατέρας κλείδωσε το 7χρονο παιδί του στο σπίτι και έφυγε-Αναζητείται από την αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι όταν τάξη επαγγελματικού λυκείου μετέβη για πρακτική και μάθημα εργαστηρίων σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ηράκλειο.

Αν και αρχικώς υπήρξαν πληροφορίες ότι το όπλο το εμφάνισε ο μαθητής στην τάξη αυτές δεν επιβεβαιώνονται από τις αρμόδιες αρχές ωστόσο εκείνο που φαίνεται ότι έγινε αντιληπτό ήταν η ύπαρξη του όπλου στην τσάντα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αφού μετέβη η αστυνομία στη Σχολή Κατάρτισης ο μαθητής που είναι περίπου 17 ετών, ήτοι ανήλικος, συνελήφθη καθώς και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δείτε επίσης : Καιρός  Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Το όπλο αποδείχτηκε ότι ήταν αεροβόλο και κατά πληροφορίες σχηματίστηκε δικογραφία προς τον Εισαγγελέα. Η συνήθης διαδικασία είναι να ακολουθεί προφορική εντολή Εισαγγελέα για να αφεθούν ελεύθεροι αμφότεροι.

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις και κατά πληροφορίες υπήρξε αρχικώς αναστάτωση καθώς κανένας δεν γνώριζε την επικινδυνότητα του όπλου μέχρι να διαπιστωθεί αρμοδίως σύμφωνα με το neakriti.gr . Υπήρξε η αίσθηση ότι επρόκειτο για ψεύτικο όπλο όμως αποδείχτηκε αεροβόλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close