ΣΟΚ-Νέα-Ασθένεια

ΣΟΚ: Νέα μυστηριώδης ασθένεια έχει «χτυπήσει» 800 οικογένειες, πώς ονομάζεται τι ακριβώς είναι τι συμπτώματα έχει;

Νέα μυστηριώδης ασθένεια έρχεται την ώρα που η χώρα ακόμα παλεύει με ένα σοβαρό κύμα κορονοϊού και με ελλείψεις τροφίμων. έχει κάνει 800 οικογένειες να υποφέρουν και συγκεκριμένα στη νοτιοδυτική περιοχή, από «οξεία εντερική επιδημία».

Αυτή η άγνωστη για την ώρα γαστρεντερική ασθένεια, έχει κάνει 800 οικογένειες να υποφέρουν στη Βόρεια Κορέα και συγκεκριμένα στη νοτιοδυτική περιοχή, από «οξεία εντερική επιδημία».

ΣΟΚ-Νέα-Ασθένεια

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: Νεκρός βρέθηκε πασίγνωστος ηθοποιός

Αυτή η μολυσματική εντερική νόσος σε μια αγροτική περιοχή, έρχεται την ώρα που η χώρα ακόμα παλεύει με ένα σοβαρό κύμα κορονοϊού και με ελλείψεις τροφίμων.

Η «εντερική επιδημία» είναι σύμφωνα με το «Έθνος» πιθανότατα μια μολυσματική ασθένεια όπως ο τύφος, η δυσεντερία ή η χολέρα, οι οποίες προκαλούνται από μικρόβια μέσω μολυσμένων τροφίμων και νερού ή μέσω της επαφής με περιττώματα μολυσμένων ανθρώπων.

 

ΣΟΚ-Νέα-Ασθένεια

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: 8 σημειώματα σοκ στον τόπο της δολοφονίας

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε φάρμακα στην πόλη Χετζού της νότιας επαρχίας Χουανγκχάε», ανέφερε την Κυριακή το κρατικό πρακτορείο μέσων ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας KCNA.

ΣΟΚ-Νέα-Ασθένεια

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις! Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Η νότια επαρχία Χουανγκχάε, όπου βρίσκεται η Χετζού, είναι ένας κρίσιμος αγροτικός κόμβος για τον βορρά. Ένα ξέσπασμα στην περιοχή αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να επιδεινώσει την έλλειψη τροφίμων στη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close