Σοκ στην Κρήτη: Σκότωσε τον γιο του επειδή έβαλε  δυνατά τη μουσική στο λάπτοπ

Σήμερα ο πατέρας και ο αδερφός του 26χρονου έδωσαν την απολογία τους στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο 26χρονος χτυπήθηκε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής στην περιοχή της Θερίσουμε αποτέλεσμα να καταλήξει την Κυριακή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πατέρας και γιος δέχτηκαν κατηγορίες  για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία. Σύμφωνα με την προανάκριση – ο 24χρονος ήταν εκείνος που ακινητοποίησε τον αδερφό του και εν συνεχεία ο 55χρονος πατέρας του τον χτυπούσε  με το μαχαίρι.

Πληροφορίες λένε πως ,  η οικογένεια προσπάθησε να αποκρύψει τα όσα εκτυλίχθηκαν στην αρχή  εκείνη την ημέρα  και απέδιδαν το μαχαίρωμα σε κάποιο ξένο, παρ¨ όλα αυτά ο μικρότερος αδελφός και η μητέρα και μετά ο γιος άρχισαν να αποκαλύπτουν τι συνέβη. Ο νεαρός, που εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο σε  αρκετά  άσχημη ψυχολογική κατάσταση αρνήθηκε πως  συμμετείχε στο μαχαίρωμα.

Δείτε επίσης : Στο Νοσοκομείο τρία ανήλικα παιδιά: Ήπιαν τα φάρμακα της γιαγιάς

 Η μητέρα είπε στην κατάθεση της όπως η ημέρα των Χριστουγέννων ξεκίνησε πολύ ωραία για  ολους  , με φαγοπότι αφού  γιόρταζε και ο μεγάλος της γιος. Το απόγευμα, όπως είπε , εμφανίστηκε στο σπίτι μια  φίλη του μικρότερου αδελφού.   Τότε ο πατέρας είπε στον  26χρονο να αφήσει τον αδερφό του να βάλει  την μουσική στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

Ο 26χρονος αντέδρασε άσχημα  και  βγήκε  από το σπίτι, εκεί τον ακολούθησε και ο μικρός αδελφός όπου χτυπήθηκαν με τα χέρια. Στον καυγά μπήκε και ο πατέρας.

Σύμφωνα με την μητέρα σε κάποια στιγμή ο μικρότερος μπήκε στο σπίτι για να πλυθεί ενώ πατέρας και μεγάλος γιος είχαν πέσει στο δρόμο. Εκείνη  πλησίασε και είδε το παιδί μαχαιρωμένο.

«Ήμουν σε άμυνα», είπε στην απολογία του ο 55χρονος παιδοκτόνος

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης ο 55χρονος βρισκόταν σε άμυνα καθώς ο γιος του ήταν εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι. Μάλιστα, ο 26χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά ενώ, όπως αναφέρθηκε στην κατάθεση, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Close