Ιωάννινα-μητέρα-αποπειράθηκε-να-αυτοκτονήσει-σε-ΚΕΠ-

Σοκαριστικό: Ταυτοποιήθηκε η σορός του ακέφαλου άνδρα που εντοπίστηκε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε η σορός του ακέφαλου άνδρα που εντοπίστηκε στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης την 19/06/22. Η σορός που εντοπίστηκε από ψαρά χωρίς κεφάλι και πόδια. Σε ποιόν ανήκει; Δείτε παρακάτω:

Τι λέει το Λιμενικό Σώμα σε ανακοίνωση του για τον άνδρα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη. Αναγνωρίστηκε η σορός του ακέφαλου πτώματος που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης την 19/06/22.

Λιμενικό-Αστυνομία

Δείτε ακόμη Θεσσαλονίκη: Ρώτησε πόσο κάνει μια κηδεία και μετά τον μαχαίρωσε στην πλάτη

Η σορός που εντοπίστηκε από ψαρά χωρίς κεφάλι και πόδια σε προχωρημένη σήψη ανήκει σε 24χρονο αλλοδαπό. «Μετά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και έρευνας από αρμόδια Υπηρεσία ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκε η εν λόγω σορός. Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών», αναφέρει το Λιμενικό Σώμα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δεν φαίνεται να φέρει προθανάτιες κακώσεις η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής σε προχωρημένη σήψη, χωρίς κεφάλι και κάτω άκρα, στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Λιμενικό-

Δείτε ακόμη ΣΟΚ: 5χρονος νεκρός σε αυτοκίνητο από τη ζέστη Τον ξέχασε η μητέρα του για 3 ώρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής η οποία έγινε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δεν προκύπτουν, στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση, ίχνη από προθανατιες κακώσεις.

Λιμενικό-

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η φωτογραφία με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, η σορός ανήκει σε άντρα σχετικά νεαρής ηλικίας, ενώ ο χρόνος που φαίνεται να βρίσκονταν στο νερό εκτιμάται ότι ήταν περίπου οι δέκα ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close