Πάτρα-Μαλένα-Ρούλα

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς θα δούμε την φωτογραφία με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει απο την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σοκ προκαλεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου 2 ώρες πριν η μικρή Μαλένα ξεψυχήσει. Μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη Μαλένα να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Δείτε παρακάτω:

Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν η μικρή Μαλένα, το ένα από τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που, σύμφωνα και με το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών, δολοφονήθηκαν, ξεψυχήσει.

Πάτρα: H Μαλένα έπαιζε και περπατούσε δυο ώρες πριν πεθάνει

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τι κατέθεσαν ο πατέρας και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το πρωινό ανέσυρε μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη Μαλένα να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή.

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανάρτηση της, έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newsbeast.

Πάτρα: Η φωτογραφία με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το πόρισμα Μαλένας  Ίριδας

Όπως συμπληρώνει η προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, «16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας και αναζητώ να ακούσω πάλι το ΜΑΜΑ. Να μας προσέχεις όμορφή μου από εκεί που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, σύμφωνα με την δικογραφία, ο θάνατος της Μαλένας προσδιορίζεται στις 18:05 της ίδιας ημέρας, δηλαδή περίπου 3,5 ώρες αφότου το παιδί εμφανίζεται στην φωτογραφία ευδιάθετο και σε καλή κατάσταση να τρώει το σουβλάκι.

Πάτρα: Ανατρέπονται τα δεδομένα στον θάνατο της Μαλένας

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Ασφυξία» χωρίς το πανάκι για τον θάνατο της Ίριδας

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως στην φωτογραφία αυτή «δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο του. Ο κ. Λέων είπε ότι εικάζουμε πως οι τρεις κοκκινίλες στο πρόσωπο του παιδιού, που έχουν αποτυπωθεί και στη φωτογραφία από το νεκροτομείο, είναι τα σημάδια από τα τρία δάχτυλα του ανθρώπου που έβαλε το χέρι του και έπνιξε το παιδί».

Πατρα – Ρούλα Πισπιρίγκου σε Πάνο Κοκκινόπουλο: Θέλω να γίνω σίριαλ και να με ενσαρκώσει η Παναγιώτα Βλαντή

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ολοκληρώθηκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για Ίριδα Μαλένα

«Ο κ. Λέων είπε πως για τρία λεπτά ο άνθρωπος που έφραξε την αναπνοή του παιδιού, έβλεπε το παιδί να βασανίζεται και να ψυχορραγεί» προσέθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς οργισμένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close