Σοκ: Βι@σαν 7χρονη τη ‘ωρα του μαθήματος

Ο δάσκαλος έντρομος   κάλεσε την αστυνομία.

Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια  τηλεκπαίδευσης όταν ένα 7χρονο κòρίτσι έπεσε θύμα βι@σμου. Σύμφωνα με την  Chicago Tribune ο δάσκαλος ήταν αυτόπτης μάρτυρας  του τραγικού συμβάντος. Συγκεκριμένα κατά την ώρα του μαθήματος ο δάσκαλος είδε το κòριτσι ημìγυμνο και έναν άνδρα από πίσω της .

Το σοκ ήταν μεγάλο και ο δάσκαλος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Το περιπολικό έφτασε αμέσως στο  σπίτι του άτυχου κòριτσιού το οποίο μεταφέρθηκε για εξέταση από ιατροδικαστή στο Comer Children’s Hospital .

Δείτε επίσης : Mητέρα 14χρονου μαθητή που συνελήφθη: Λόγω Covid, δεν υπάρχει δυνατότητα σε καμία μάνα να δει το παιδί της

Η ταυτότητα του δράστη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή αλλά  ούτε  και η σχέση του με το 7χρονο κορίτσι, για το αν ο δράστης ήταν οικείο πρόσωπο ή κάποιος βιαστής που βρήκε την ευκαιρία να μπει στο σπίτι νομίζοντας πως η μικρή θα ήταν μόνη.

Ο αξιωματικός Anthony Spicuzza, εκπρόσωπος της αστυνομίας σε συνέντευξη του είπε πως ο δράστης ανακρίνεται. Επίσης ο ο Διευθύνων Σύμβουλος των δημόσιων σχολείων του Σικάγου Janice Jackson δήλωσε πως η κατάσταση είναι ανησυχητική και τόνισε ότι οι δάσκαλοι και οι σύμβουλοι είναι συνήθως οι πρώτοι που εντοπίζουν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας μαθητής.

Παρέχουμε πολλές βασικές ανάγκες για τους μαθητές μας και η ασφάλεια είναι μία από αυτές», είπε ο Janice Jackson.

Το DCFS έχει ήδη αναφέρει μια δραματική μείωση του αριθμού των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν … Γνωρίζουμε ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει να συμβαίνουν, αλλά αυτό που έχει συμβεί είναι ότι υπάρχουν λιγότερα προσεκτικά μάτια που βλέπουν τους μαθητές, που συνδέονται με τους μαθητές για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλής.

 

 

 

 

 

 

 

Close