Σοκάρει ο Τέρης Χρυσός  : Με πήραν σε ένα παγκάκι και προσπάθησαν να με βιάσουν

Ο Τέρης Χρυσός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση που σόκαρε

Ο Τέρης Χρυσός παραχώρησε  συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σÉξουαλική παρενόχληση που αντιμετώπισε στην ηλικία των 10 ετών αλλά και την απόπειρα να τον μυήσουν στα ναρκωτικά.

Από τότε που το κίνημα του MeToo ξεκίνησε στην Ελλάδα, όλο και περισσότερες υποθέσεις κακοποίησης και βιασμών έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μάλιστα, είναι ένα από τα πρόσωπα που επηρεάστηκε σε τεράστιο βαθμό από όλο αυτό, καθώς πολλές γυναίκες, διάσημες και μη, αποκάλυψαν τις απόπειρες που έχει κάνει εις βάρος τους, γι’ αυτό και κρίθηκε ένοχος και θα εκτίσει πολύ συγκεκριμένη ποινή.

Κατά καιρούς, λοιπόν, κι άλλοι επώνυμοι προχωρούν σε αποκαλύψεις για αντίστοιχα περιστατικά που έχουν υποστεί, ώστε να βοηθήσουν κι άλλο κόσμο που μπορεί να περνά μία τόσο δύσκολη κατάσταση, κινητοποιώντας τους να μιλήσουν.

Δείτε επίσης : Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας

Πρόσφατα, μάλιστα, μίλησε και ο Τέρης Χρυσός στο περιοδικό Λοιπόν και η περιγραφή του ανατριχιάζει. Ο ίδιος εξήγησε πως παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού σύμφωνα με το youweekly.gr όταν ήταν μόλις 10 ετών, από άγνωστους άντρες .

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι ποτέ και ευχαριστώ τον Θεό. Δεν έδωσα το δικαίωμα. Όταν ήμουν 10 ετών αναγκάστηκα να πουλάω φιστίκια στην Τρούμπα και δυο διερμηνείς με πήραν σε ένα παγκάκι και προσπάθησαν να με βιάσουν. Μου έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Ήμουν μικρός αλλά ήμουν μεγάλος διάολος. Όταν πονηρεύτηκα λοιπόν ότι κάτι δεν πάει καλά φώναξα αστυνομία και το έβαλα στα πόδια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Αυτή είναι η μόνη παρενόχληση που είχα. Ήμουν και θα παραμείνω πάντα ένας αξιοπρεπής κύριος.

Σοκάρει ο Τέρης Χρυσός : Με πήραν σε ένα παγκάκι και προσπάθησαν να με βιάσουν

Δείτε επίσης : Αχαΐα : Στο εδώλιο μητέρα για το θάνατο βρέφους  Έδωσε βότκα στο μωρό της

Προσπάθησαν ποτέ να σας μυήσουν στα ναρκωτικά;

Όταν ήμουν στην Αμερική είχε έρθει κάποιος και με ρώτησε «πώς τη βγάζω έτσι». Έκανα τον βλάκα και τον ρώτησα τι εννοεί. Τότε αναρωτήθηκε εκείνος αν πίνω ειδικά ποτάκια για να μπορώ να τραγουδάω. Απάντησα ότι δεν καταλαβαίνω και έφυγα. Ήταν μια απόπειρα για μένα να μυηθώ στα ναρκωτικά. Δεν έχω πιει ποτέ ούτε ποτό στη ζωή μου, παρά μόνο καμιά μπύρα. Ούτε έχω καπνίσει τσιγάρα.

Όταν κάπνιζαν γύρω σας, σας επηρέαζε;

Ήμουν παθητικός καπνιστής γι’ αυτό έπαθα την καρδιά μου. Όταν τραγουδούσα και έπεφτε ο προβολέας, έβλεπα μπροστά μου ένα σύννεφο καπνού. Εκείνη την εποχή τα μαγαζιά δεν είχαν εξαερισμό γι’ αυτό και πολλοί από μας έχουν πάθει καρκίνους και έχουν πεθάνει από αυτά τα πράγματα. Πρόσφατα πέθανε ο Δάκης, αυτός ο σπουδαίος τραγουδιστής και υπέροχος άνθρωπος. Ήταν φίλος μου 50 χρόνια κάθε μέρα τηλεφωνιόμασταν.

 

Close