Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με την Ειρήνη Λαγούδη! «Μίλησε» το κινητό της τηλέφωνο!

Συγκλονιστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ένας μάρτυρας – «κλειδί» που βρισκόταν στην παραλία, όπου, όπως όλα δείχνουν άγνωστοι προς το παρόν δράστες, δολοφόνησαν τον περασμένο Ιανουάριο την Ειρήνη Λαγούδη, αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές της 44χρονης στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ.

Δείτε ακόμα :Ποιοι θα λάβουν φέτος Κοινωνικό Μέρισμα – Τα κριτήρια

Ο μάρτυρας περιέγραψε καρέ – καρέ όλα όσα είδε, αλλά και όσα άκουσε να λέει η Ειρήνη Λαγούδη τις τελευταίες της στιγμές. Ισχυρίζεται ότι τον έχουν απειλήσει και για αυτόν τον λόγο φοβάται πολύ για την ζωή του.

Τρεις σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη»

«Οι δύο άντρες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, το τζιπ το μαύρο. Αυτοί είχαν κατέβει από το Πετροχώρι, πέρασαν μπροστά μου. Ήρθαν από εκεί που δεν έχει κάμερες. Είχε βγει το τζιπ πιο δω, 300 μέτρα από εκεί που την σκοτώσανε και περίμεναν αυτοί. Και όταν έφτασε η γυναίκα σταμάτησε πόρτα με πόρτα και μίλαγε δύο λεπτά με έναν από αυτούς, δικό του άνθρωπο. Κατάλαβες; Ήταν τρεις που σκότωσαν τη γυναίκα. Και άκουγα και μια ψιλή φωνή. Η ψιλή φωνή ήταν γυναίκα. Η χοντρή ήταν της Ειρήνης. Φώναζε «αφήστε με», ακούστηκε στο Πετροχώρι, 1000 μέτρα πάνω».

Δείτε ακόμα: Προσοχή! ΟΑΕΔ: Πως μπορείτε να πάρετε επίδομα, εάν δεν δικαιούστε επίδομα ανεργίας

«Άρπαξα το όπλο»

«Αρπάζω το όπλο, είχα τρία φυσίκια μέσα. Λέω θα δώσω μάχη άμα ζητήσει βοήθεια. Δε ζήτησε βοήθεια, γιατί δε ζήτησε; Εδώ είναι η αμμουδιά που σκότωσαν τη γυναίκα. Το τζιπ όταν κατέβηκε από το Πετροχώρι πήγε στην αμμουδιά. Έκατσε κάνα μισάωρο. Φεύγει από εκεί και έρχεται 300 μέτρα εδώ… πιο πίσω. Στον δρόμο αυτόν. Κατάλαβες; Όταν ήρθε η Ειρηνούλα πήγε εκεί, δίπλα δίπλα 2-3 λεπτά μιλάγανε».

«Άκουσα ένα… σκάσε»

«Άκουσα μια συμπλοκή μέσα σε αμάξι, σε κλειστό χώρο. Άκουγα μια συμπλοκή, γυναίκες, άντρες… κι ένα σκάσε. Καθαρά ένα σκάσε άκουσα. Μία συμπλοκή μεγάλη. Δεν μπορούσα να ξεκαθαρίσω τίποτα. Λέω τι διάολο τσακώνονται κάτω, Αλβανοί είναι; Νόμιζα ότι μαζεύουν ελιές και τσακώνονται οι Αλβανοί. Όπως κάνουν συνήθως στα χωράφια. Και μετά από 1,5-2 λεπτά βγήκε έξω η Ειρήνη. Η Ειρήνη… λέω τώρα δηλαδή, ήξερα εγώ ποια είναι; Εγώ Αλβανίδα έλεγα ότι είναι… τσακώνονται οι Αλβανοί».

Δείτε ακόμα: Η εστεμμένη με τη σκληρή ζωή: το διαζύγιο-θρίλερ, ο θάνατος του γιου της

Τα τελευταία λόγια της άτυχης Ειρήνης

«Άκουσα χοντρή φωνή. “Αφήστεεεε μεεεε”… Ανατρίχιασα, έτρωγα ένα γιαουρτάκι εκείνη την ώρα και το πέταξα. Αρπάζω το ντουφέκι και βάζω 8 φυσίγγια μέσα, 3 είχα. Λέω αν ζητήσει βοήθεια θα ρίξω. Τρία λεπτά κράτησε η γυναίκα. Τρία λεπτά. Έλεγε συνέχεια “άκουσέ με” και “γιατί”. Η τελευταία της κουβέντα ήταν ένα μεγάλο “γιατί;” “Θα το πληρώσετε”. Η τελευταία της κουβέντα. Μετά κάτι της έβαλαν στο στόμα εκεί και τελείωσε. Μετά από τρία λεπτά, βλέπω μια στήλη καπνό 50 μέτρα. Και χάθηκε. Νόμιζα ότι είναι οι Αλβανοί και καίνε τα ξύλα που μένουν από τις ελιές και ησύχασα. Μετά την άλλη ημέρα, κοιτάω την πυροσβεστική πήγαινε πέρα δώθε. Λέω “τι ψάχνετε ρε παιδιά;” Λέει “χάθηκε μια γυναίκα με ένα αμάξι”. Κοιτάω τηλεόραση μετά από 2 ημέρες… αυτό το αμάξι χάθηκε; Αυτό το αμάξι ήταν εκεί με ένα τζιπ».

Πηγή: newsbomb
Close