Σωτήρης Τζεβελέκος-Πως είναι σήμερα και τι κάνει ο πολυαγαπημένος ηθοποιός

Από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της δεκαετίας του 80′ και έπειτα! Ο Σωτήρης Τζεβελέκος σήμερα έχει αφήσει στην άκρη την υποκριτική και ζει με τη γυναίκα του ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Τι κάνει όμως σήμερα, με τι ασχολείται και πως είναι;

Δείτε επίσης Μήνας πληρωμών-Δείτε ποια επιδόματα και συντάξεις θα λάβετε αυτόν το μήνα. Αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 κατέβασε… ρολά και αποσύρθηκε από τα καλλιτεχνικά, ζώντας πλέον ήρεμα ως συνταξιούχος στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, μαζί με τη σύζυγό του Έφη Θεοχάρη. «Έχει ήθος, έχει ευγένεια και είναι σπουδαίος άνθρωπος», λένε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, φίλοι του ακριβοθώρητου ηθοποιού.

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος έπαιξε συνολικά σε 45 ταινίες, με τελευταία συμμετοχή του το 1984 στην ταινία «Εθνική παπάδων», ενώ συμμετείχε και στην επιτυχημένη τριλογία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Τη δεκαετία του ’90, διαπιστώνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να στηρίζεται στη δουλειά του για τα προς το ζην, αποφάσισε να αγοράσει δικό του ταξί, το οποίο δούλεψε ως οδηγός. Σε αυτό εργαζόταν και η σύζυγός του, επίσης ως οδηγός. Ήταν εκείνη η περίοδος που πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε επίσης Ο Ερρίκος Πετιλόν νοσηλεύτηκε στο Δαφνί! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Σωτήρης Τζεβελέκος-Πως είναι σήμερα και τι κάνει ο πολυαγαπημένος ηθοποιός

Με πληροφορίες από zappit.gr

 

Close