Σπύρος Μπιμπίλας προς Δημήτρη Λιγνάδη: Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Δημήτρη Λιγνάδη μετά από τα όσα ανέφερε ο δεύτερος στην απολογία του για τον ηθοποιό.

Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεση εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση», ανέφερε μεταξύ άλλων,  στο απολογητικό του υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δείτε επίσης : Προφυλακίστηκε ο Λιγνάδης- βίντεο

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα πάρει εντός της ημέρας το δρόμο για τη φυλακή (μάλλον στην Τρίπολη) αφού τα ξημερώματα ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook έριξε το… καρφί του στον Δημήτρη Λιγνάδη και εξέφρασε τον οίκτο του για τις εξελίξεις.

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα» γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας, θέλοντας να θυμίσει στον Δημήτρη Λιγνάδη το κοινό τους ξεκίνημα.

Αναφέρει πως στα 40 χρόνια που βρίσκονται και οι δυο στο θέατρο, δεν συναντήθηκαν στη δουλειά αλλά μόνο σε πρεμιέρες που αντάλλασσαν απλά ένα “γειά”. Και πρόσφατα συναντήθηκαν ο ένας ως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και ο άλλος ως πρόεδρος του ΣΕΗ και προσπάθησαν να συνεννοηθούν για τη συλλογική σύμβαση…

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια… πρόσφατα εσύ ως διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της συλλογικής μας σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη…»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Με πληροφορίες από το newsit.gr 

Close