«Στη φάκα» το ζευγάρι που εξαπατούσε γονείς για να βγάζει χρήματα- Στη δημοσιότητα οι φώτο τους

Mέσα σε ενάμησι μήνα είχαν εμπλακεί σε περισσότερες από 40 απάτες

Δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για απάτη σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών αλλά και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη απατών, κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Ιουνίου του 2016 έως 27-07-2016.

Συγκεκριμένα, καλούσαν ανυποψίαστους γονείς και λέγοντας τους ότι το παιδί τους έχει προκαλέσει τροχαίο, αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Ακόμη, οι υπήκοοι Βουλγαρίας εμπλέκονται σε έξι περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης και σε τουλάχιστον 35 περιπτώσεις απόπειρας απάτης.

Ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, δίνονται στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τους:
α) RACHEV (επ) VENTSISLAV (ον) του VIOLINOV και της MARIA , ο οποίος γεννήθηκε την 11-06-1983 στη Βουλγαρία

β) MIHAYLOVA (επ) PETYA (ον) του NIKOLOVA και της CRISTINA , η οποία γεννήθηκε την 16-02-1974 στη Βουλγαρία.

Resizer (4)
“Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 08-02-2017, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων και τη διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 08-02-2017, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων και τη διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24310 – 63020 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας” καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.
Δημοσίευση: 23.08.2016 – 10.58

Close