Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης - Υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης – Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παρτσαλάκης μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Διπαιστώθηκε πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τον βλέπουμε τώρα στο σήριαλ «8 λέξεις» μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν απο την Ανάσταση.

Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι.

Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

 

Close