Στρατιωτικός εναέριων δυνάμεων: Συγγνώμη σε όσους δε μπορέσαμε να βοηθήσουμε

Στρατιωτικός εναέριων δυνάμεων :  Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από μεριάς μου σε όσους δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε και κάηκαν τα σπίτια τους….

Η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες με την λαίλαπα να καταπατά τεράστιες δασικές εκτάσεις, ανθρώπινες περιουσίες χάνονται και οι ζωές πολλών ζώων έχουν χαθεί άδικα . Οι προσπάθειες υπεράνθρωπες τόσο από τα  πυροσβεστικά σώματα ,όσο και από τις εναέριες δυνάμεις του ελληνικού στρατού έτσι ώστε να σβήσουν οι φωτιές  στην χώρα. 

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν ένας στρατιωτικός των εναέριων δυνάμεων  που τα δίνει όλα στη μάχη κατάσβεσης των πυρκαγιών ,ανατριχιάζει με τις αναρτήσεις του στο instagram ζητώντας συγνώμη σε όσους δεν κατάφεραν  να βοηθήσουν και καήκαν οι περιουσίες τους.

Δείτε επίσης : Λόγια ενός Έλληνα πυροσβέστη που τρυπάνε κόκκαλα

Στρατιωτικός εναέριων δυνάμεων: Συγγνώμη σε όσους δε μπορέσαμε να βοηθήσουμε

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από μεριάς μου σε όσους δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε και κάηκαν τα σπίτια τους….όσο έχει πολύ άνεμο γιατί δεν είναι μόνο από την ατμόσφαιρα αλλά και από την έκρηξη που κάνει η φωτιά, οι φλόγες κινούνται με τρελή ταχύτητα” έγραψε ενώ λίγο μετά πρόσθεσε: “Tα μηνύματά σας αμέτρητα, εσείς μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω και ας είμαι για πάνω από 50 ώρες χωρίς ύπνο”.

Δείτε επίσης : Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι:Πολίτες από Αμάρυνθο και Χαλκίδα ανοίγουν τα σπίτια τους στους πληγέντες της Β. Εύβοιας

Λίγο αργότερα ο νεαρός στρατιωτικός επέστρεψε και πάλι με μια νέα ανάρτηση ζητώντας εκ νέου συγγνώμη.

“Μετά από 55 ώρες οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν… Συγγνώμη Ελλάδα.. συγγνώμη”

 

 

Close