Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας, της μικρής που δέχθηκε σφαίρα πριν από 3 μήνες!

Ολόκληρο το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί με την είδηση που κυκλοφόρησε πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν ένα 8χρονο παιδάκι δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του. Αυτή τη στιγμή το πλάσμα αυτό δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον και, η μητέρα της μιλάει για πρώτη φορά για την κατάσταση την οποία βιώνουν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί Σου», κινεί τα χέρια και τα πόδια της ασυναίσθητα, αλλά παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία.

Δείτε επίσης Κάτια Ζυγούλη- Ποζάρει με μαγιό και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Ανεπηρέαστη από τις 4 εγκυμοσύνες

Η μητέρα της 8χρονης άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της μετά τον εφιάλτη που έζησαν οικογενειακώς και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της 8χρονης κόρης της.

Όπως είπε, πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη πως θα βοηθήσει την κόρη της να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα» δήλωσε η μητέρα της μικρής Αλεξίας.

Δείτε επίσης ΕΟΦ: Ανακαλεί 31 επικίνδυνα καλλυντικά! Δείτε τη λίστα με τα προϊόντα

Περιγράφοντας εκείνη την ημέρα, είπε πως «ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει.

Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

Με πληροφορίες από cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close