Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που κάηκε από φωτιά στο σπίτι του – «Έβλεπα το κρανίο του, χωρίς δέρμα»

Το Νοέμβριο του 2017 στη Λάρισα είχε τυλιχτεί στις φλόγες ένα σπίτι από κερί αναμμένο, καθώς το ρεύμα ήταν κομμένο. Το συμβάν είχε συγκλονίσει τότε το πανελλήνιο καθώς το 5χρονο παιδί είχε υποστή βαρύτατα εγκαύματα σε όλο του το σώμα και το κεφάλι. Ο μικρός Στέφανος είχε περάσει τεράστια περιπέτεια με την υγεία του και σήμερα μαζί με τη μητέρα του, καλεσμένοι στο “Μαζί σου” μιλάνε για αυτά που πέρασαν.

Σήμερα, ο 5 ετών πια Στέφανος έχει επιστρέψει σπίτι του. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα του βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς η ζωή της και η καθημερινότητα του γιου της άρχισε να… ανθίζει. Πώς έκανε ένα restart στη ζωή της, εξαιτίας της στήριξης και της βοήθειας του απλού κόσμου. «Δουλεύω ως καθαριστήρια στο νοσοκομείο. Τελείωσε τον Σεπτέμβριο και ενώ είχα δυνατότητα να ανανεωθεί, αλλά έχω πρόβλημα όμως με το παιδί γιατί δεν κάθεται με κανέναν. Ακόμα και όταν κλείνω την πόρτα να πάρω να τινάξω το χαλάκι της εξώπορτας, το παιδί κλαίει γιατί νομίζει ότι φεύγω…».

«Δεν είχα ευρώ στην τσέπη. Ο κόσμος βοήθησε να σταθώ ξανά στα πόδια μου… Το παιδί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν αφέθηκε ελεύθερο και πήγα να το δω τον βρήκα σε χάλια κατάσταση. Έβλεπα το κρανίο του, χωρίς δέρμα. Ήταν πρησμένο πολύ, σαν αν το είχα φουσκώσει με τρόμπα. Το μόνο που έβγαλα ήταν τα μάτια του…», περιέγραψε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια.

Με πληροφορίες απο .tlife.gr

Close