Συναγερμός!Επικίνδυνα παρκοκρέβατα στην ελληνική αγορά:Κίνδυνος τραυματισμού και πιθανού στραγγαλισμού!

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας για επικίνδυνα παιδικά κρεβάτια που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα η γραμματεία καλεί τους καταναλωτές, που έχουν αγοράσει τα 43 συνολικά παρκοκρέβατα της εταιρείας Lionelo μοντέλο SUZIE gray/pink τα οποία έχουν διανεμηθεί στην Ελλάδα, να μη χρησιμοποιήσουν τους μηχανισμούς λικνίσματος και τους γάντζους ανασήκωσης (είναι εξτρά στη συσκευασία).

Η σύσταση προέκυψε μετά από ενημέρωση που έλαβε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών RAPEX, ότι οι αρμόδιες Αρχές της Ουγγαρίας έκριναν ως μη ασφαλές το συγκεκριμένο παρκοκρέβατο.

Το προϊόν αυτό παρουσιάζει κίνδυνο ανατροπής και τραυματισμού κατά τη χρήση των μηχανισμών λικνίσματος και πιθανού στραγγαλισμού από τις λαβές ανασήκωσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Συναγερμός!Επικίνδυνα παρκοκρέβατα στην ελληνική αγορά:Κίνδυνος τραυματισμού και πιθανού στραγγαλισμού! Συναγερμός!Επικίνδυνα παρκοκρέβατα στην ελληνική αγορά:Κίνδυνος τραυματισμού και πιθανού στραγγαλισμού!

Με πληροφορίες από newsit.gr

Δείτε όλες τις ανακλήσεις από ΕΦΕΤ και ΕΟΦ εδώ

Close