Τάνια Χαριτοπούλου: Ο δολοφόνος  αποφυλακίστηκε και ομολόγησε – Ποιο πρόσωπο  εμπλέκει;

Ο δολοφόνος αποφυλακίστηκε μετά από την καταδίκη του που αφορά δυο δολοφονίες. Μια της  μητέρας του παιδιού του και    της πρώην συντρόφου του στην Ελβετία.

Είκοσι δύο χρόνια μετά  ο Σ.Κ. ομολόγησε στην  κòρη του πως σκότωσε τη μητέρα της στις 22Αυγούστου την  νύχτα της  του 1998 στο σπίτι τους στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Της έδειξε και το σημείο που  λέει ότι έθαψε την  Τάνια Χαριτοπούλου. Το τρίχρονο τότε παιδί  ήταν μάρτυρας του εγκλήματος. Τώρα  στην υπόθεση εμπλέκει και συγγενικό του πρόσωπο. Ισχυριζόμενος πως  είχε συμμετοχή τόσο στο έγκλημα, όσο και στην ταφή, κάτι που το πρόσωπο αυτό αρνείται.

Ένας Συγκρατούμενος του δολοφόνου ,είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη και είχε πει πως  ο Σ.Κ.  ομολόγησε στις φυλακές μία νύχτα που είχε πιει, πως τεμάχισε την Τάνια και έριξε τα κομμάτια της στα σκουπίδια. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και το παιδί, η δημοσιογράφος είχε βρει ανθρώπινα κομμάτια στο μπάνιο, και όπως αποδείχθηκε αργότερα  από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ήταν της  Τάνια; Χαριτοπούλου.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον ίδιο, αλλά και με το συγγενικό πρόσωπο που εμπλέκει στην  ιστορία.

«Υπέδειξα το σημείο, αλλά δεν το θυμάμαι εγώ. Η **** ξέρει τι έγινε και πού τη θάψαμε. Μαζί ήμασταν… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Έχουν αλλάξει τα μέρη εκεί. Η **** όμως που έμενε εκεί και πήγαινε βόλτες συνέχεια, ξέρει καλύτερα. Εκείνη μου είχε υποδείξει το χώρο. Δεν μπορούσα να την κουβαλήσω μόνος μου και την κουβαλήσαμε μαζί. Να πιεστεί λίγο να δείξει το ακριβές σημείο», είπε.

Σε ερώτηση που του έγινε στο γιατί   το κάνει αυτό τώρα και αναστατώνει τόσες οικογένειες, είπε:

«Το κάνω γιατί με παρακάλεσε η κòρη μου. Και επειδή είναι παιδί μου και έχει τραβήξει τόσα, έχω την υποχρέωση να της πω την αλήθεια».

Τι λέει η συγγενής που  κατονομάζει ως  συνεργό του

«Κυρία Νικολούλη, τι είναι αυτά τα πράγματα είκοσι δύο χρόνια μετά;

Εγώ την Τάνια την αγαπούσα. Θα της έκανα κακό; Υπήρχε περίπτωση να ήξερα που την πέταξε και να το έκρυβα; Ο Σπύρος τα λέει αυτά γιατί θέλει να πάρει εκδίκηση, επειδή τον κατέδωσα. Συνέχεια έλεγε στον άντρα μου ότι τον πρόδωσα. Την αλήθεια είπα. Όλα αυτά τα ισχυρίζεται τώρα γιατί δεν θέλει να πλησιάσω την κόρη του. Την έπεισε με χίλια δυο ψέματα να του μιλήσει. Να τον αποδεχτεί.

Αν θυμάστε είχα αλλάξει την κατάθεση μου τότε. Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί αυτός με πίεζε και με απειλούσε. Δεν μου ανέφερε ποτέ που την έθαψε και πιστεύω ότι το πραγματικό σημείο δεν πρόκειται να το αποκαλύψει ποτέ. Μην ξεχνάτε ότι όταν μου έφερε το παιδί που έκλαιγε, μου είπε ότι δε θα τη βρουν ούτε σε διακόσια χρόνια», κατέληξε η μάρτυρας.

Δείτε επίσης : Ανοίγει ξανά ο φάκελος του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου

«Είπε στην κòρη του ότι εδώ έθαψε τη μητέρα της…»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Αρβανιτάκης,  μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» από το σημείο που υπέδειξε ο Σ.Κ. στις Αρχές.

«Συγκλόνισε το πανελλήνιο αυτή η δολοφονία. Σε μία πρόσφατη επικοινωνία με την κόρη του, ζήτησε να την επαναπροσεγγίσει. Η ίδια αποδέχθηκε την πρότασή του και απαίτησε να της υποδείξει σε ποιο σημείο έθαψε τη μητέρα της. Ήταν η πρώτη φορά που ομολόγησε την πράξη του, καθώς από την αρχή αρνούνταν την ανάμειξή του. Ισχυρίστηκε πως είχε βοήθεια και από κάποιο άλλο πρόσωπο, πιθανόν συγγενικό.

Λέει ότι την τύλιξε με ένα χαλί, την μετέφερε και την έθαψε στο συγκεκριμένο σημείο κοντά σ’ εκείνα τα δέντρα, που τότε ήταν δενδρύλλια. Ήρθαν αστυνομικοί και σκάψανε όλη την περιοχή, δεν βρέθηκε όμως κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία νομική διάσταση στην όλη διαδικασία, αφού έχουν παραγραφεί τα όποια αδικήματα, κάτι το οποίο γνωρίζει. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Τι είπε στο Τούνελ η σύντροφός του

«Εγώ είμαι η αρραβωνιαστικιά του. Παρόλο που είμαστε μαζί λίγο καιρό, θέλω να είμαι δίπλα του σε όλο αυτό. Μεγαλώνουμε μαζί το τετράχρονο παιδί μου. Είναι ένας τρυφερός και ήσυχος σύντροφος. Δεν ισχύει ότι την τεμάχισε και την έθαψε. Αυτά είναι ψέματα», είπε και συνέχισε:

«Σε εμένα υπέδειξε πρώτη η **** το σημείο που την πέταξαν. Δεν την έθαψαν…»

 

Close