Τανιμανίδης-Μαυρίδης Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Λόγος που τσακώθηκαν, και δεν Μιλάνε!

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν λένε ούτε “γεια”. Αυτό μπορεί οι ίδιοι να αποφεύγουν να το παραδεχθούν, ωστόσο περιστατικά το έχουν επιβεβαιώσει από μόνα τους καθώς οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για να μην βρεθούν σε εκδηλώσεις κλπ…

Μέχρι στιγμής μπορεί να γνωρίζαμε πως είναι “σκοτωμένοι”, αλλά δεν μάθαμε ποτέ τον λόγο που έγινε όλο αυτό.

Δείτε ακόμα: Το κρυφό χαρτί της Μουρμούρας: Δείτε ποιο είναι το 5ο ζευγάρι που μπαίνει και σαρώνει (εικόνες)

Τώρα όμως γνωρίζουμε από έγκυρες πηγές τον λόγο που ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι μαλωμένοι και ήρθε η ώρα να σας τον αποκαλύψουμε.

Η άτυπη κόντρα των δύο ανδρών σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ξεκίνησε πριν τελειώσει το «World Party» και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε «ψυχρανθεί» με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο λόγος είναι πως ενώ ο Σάκης ήταν στην ουσία ο δημιουργός του «World Party» και ο παραγωγός της εκπομπής, ο Γιώργος στην τελευταία σεζόν ήθελε να έχει λόγο σε όλα και κυρίως στους προορισμούς που θα επιλέγονταν κάθε φορά.

Δείτε ακόμα: «Βόμβα» μεγατόνων: Εκτός «Survivor 3» ο Σάκης Τανιμανίδης!

Ωστόσο, αυτό που «φέρεται» ότι έδωσε τη χαριστική βολή ήταν η δήλωση του Γιώργου Μαυρίδη στα μέσα της σεζόν πως δεν συνεχίζει το «World Party», χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις και χωρίς να έχει ενημερώσει ή έστω συζητήσει με τον φίλο του τις σκέψεις του.

Δείτε ακόμα: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν τελικά παιδί; Γιατί πήγαν ταξίδι του μέλιτος στην Ιρλανδία;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλιούνται, ενώ και οι δύο αποφεύγουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τη ρήξη στη σχέση τους. Από τότε που τελείωσε το «World Party», οι δυο τους είναι σαν ξένοι, αφού δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ενώ δεν υπάρχει πλέον καμία κοινή φωτογραφία τους στα social media.

Πηγή: gossiplife
Close