Θα κάνουμε αποχή από τα σχολεία : Τι λέει  η γυναίκα που οργάνωσε  συγκέντρωση κατά της μάσκας

Ο Κορονοϊός εξαπλώνεται ταχέως όπως και η εξάπλωση ακραίων θεωριών συνωμοσίας.Τι υποστηρίζουνόμως οι αρνητές του ίου;

Μέτα από κάλεσμα μέσω διαδικτύου  γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα μέτρα που αφορούν την μάσκα στα σχολεία.Η σύναξη έγινε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Αθήνας.

Δείτε επίσης :Μόρια : Σε έκτακτη κατάσταση η Λέσβος – Μεταφέρονται ΜΑΤ στο νησί -φόβοι για νεκρούς (pics, video)

Η Μαρία Θεοδωρίχου διοργανώτρια της διαμαρτυρίας δήλωσε μιλώντας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο:   Δεν έχουμε δει κανέναν ιό να μην πηγαίνει στα μπουζούκια 20:00-00:00 και μετά να βγαίνει παγανιά. Πανδημία ήταν η χολέρα, η ισπανική γρίπη, όχι αυτό που ζούμε τώρα»

Επίσης πρόσθεσε : Αν θέλουν να με κάνουν ηρωίδα στα μάτια του κόσμου και την άλλη φορά αντί για 8.000 να κατέβουν 38, εγώ τους καλώ να με διώξουν ποινικά».Θα ξανακάνουμε διαμαρτυρία, θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί ποντάρουν στον φόβο μας», υπογραμμίζει.

 

Αυτή την στιγμή που ακυρώνετε τον κ. Σύψα, τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον κ. Τσιόδρα που βγήκε και μας είπε ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη, πριν από 3 μήνες», ανέφερε απευθυνόμενη προς τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όταν ερωτήθηκε για το αν θα στείλει το παιδί της στο σχολείο είπε :  «Θα κάνουμε αποχή, δεν θα στείλουμε καθόλου τα παιδιά μας στο σχολείο».

Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς είναι και εκείνοι σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να προσέχουν για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, αλλά έρχονται αντιμέτωποι και με τους γονείς να προειδοποιούν ακόμα και με επιστολές για την στάση που θα κρατήσουν.

Close