Θεσσαλονίκη αρπαγη16χρονης μαθήτριας: Αυτός είναι ο άντρας, που επιχείρησε να την αρπάξει

Θεσσαλονίκη νέα προσπάθεια αρπαγής 16χρονης μαθήτριας: Αυτός είναι ο άντρας, που επιχείρησε να την αρπάξει.

Νέα καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης αποκαλύπτεται, σύμφωνα με τον eniko.gr αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό καταγγέλλεται πως έγινε σήμερα το πρωί, όταν ένας άγνωστος άνδρας επιχείρησε να πείσει μία 16χρονη μαθήτρια να μπει στο αυτοκίνητό του για να την μεταφέρει στο σχολείο της. Αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival.gr, η μαθήτρια από τις Συκιές Θεσσαλονίκης πήρε το λεωφορείο για να πάει από το σπίτι της στο σχολείο. Είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου στο Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Συνήθως παίρνει το λεωφορείο της γραμμής 18 όμως σήμερα δεν το πρόλαβε και πήρε το λεωφορείο της γραμμής 28. Η πλησιέστερη στάση στο σχολείο της είναι η στάση «Κόκορα», στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Συκεών.

Δείτε ακόμη Πατέρας Ιωάννας: Νομίζουν πως έχω καταπιεί ότι έπεσε(βίντεο)

Όταν η μαθήτρια κατέβηκε από το λεωφορείο, κατευθύνθηκε προς ένα καφέ προκειμένου να ζητήσει οδηγίες για το πώς θα πάει προς το σχολείο της. Απευθυνόμενη σε έναν μεσήλικα άντρα ρώτησε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Εκείνος της πρότεινε να την πάει με το αμάξι. Η μαθήτρια αρνήθηκε, όμως, εκείνος επέμεινε λέγοντας: «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ». Η κοπέλα αποχώρησε χωρίς να συνεχίσει την κουβέντα. Ωστόσο, όπως καταγγέλλεται, όταν μπήκε σε κάποιο στενό, κινούμενη για το σχολείο της, διαπίστωσε ότι ο άνδρας την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του. Την πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου».

Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Η κοπέλα έντρομη επέστρεψε στο καφέ όπου είχε συναντήσει αρχικά τον άγνωστο και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της, ο οποίος μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, όπου φαίνεται να καταγράφεται το πρόσωπο του άγνωστου άντρα, και προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν. Στιγμιότυπο από τις κάμερες ασφαλείας δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook και ο πατέρας της μαθήτριας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Θεσσαλονίκη αρπαγη16χρονης μαθήτριας: Αυτός είναι ο άντρας, που επιχείρησε να την αρπάξει

Close