Θεσσαλονίκη: Δάγκωσε ελεγκτή τον κλώτσησε και πήγε να το σκάσει από το παράθυρο

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε μια γυναίκα, που είναι σήμερα 30 ετών η οποία κατηγορείται για  σωματική βλάβη κατά  54χρονου ελεγκτή αστικού λεωφορείου .

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστές μια φοιτήτρια και ελεγκτές του ΟΑΣΘ, εκδικάστηκε το πρωί της Πέμπτης.

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε γυναίκα, που είναι σήμερα 30 ετών, με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης κατά ενός 54χρονου ελεγκτή αστικού λεωφορείου και της επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης τριών μηνών, με τριετή αναστολή.

Δείτε επίσης : Νίκαια : Υπό την απειλή όπλου Βί@ζαν την 14χρονη

Η υπόθεση δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, ενώ αρχικά η κατηγορούμενη πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με τριετή αναστολή. Όλα έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν η 23χρονη τότε φοιτήτρια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δύο ελεγκτές την πλησίασαν για τυπικό έλεγχο, με την κοπέλα να μην έχει εισιτήριο

Την ώρα που οι ελεγκτές της ζήτησαν τα στοιχεία προκειμένου να βεβαιώσουν το πρόστιμο, εκείνη φώναξε και χτύπησε τον έναν από τους δύο. Όταν το λεωφορείο σταμάτησε, η φοιτήτρια προσπάθησε να αποδράσει από το παράθυρο του οχήματος, ενώ κλώτσησε τον ελεγκτή στο πρόσωπο και το στήθος.

Δείτε επίσης : Εξοργιστική δήλωση του πατέρα του Μίχου: Oποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε.

Η ίδια ισχυριστηκε τότε, όπως και σήμερα, ότι ο ελεγκτής την κράτησε παράνομα μέσα στο λεωφορείο για 15 λεπτά και αισθάνθηκε απειλή, ενώ ταυτόχρονα έπαθε και κρίση πανικού, καθώς δεν μπορούσε να φύγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close