Θεσσαλονίκη – Εκκλησία των Εθνών: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για 11 βιασμούς και απάτες

Θεσσαλονίκη – Εκκλησία των Εθνών: Για 11 βιασμούς αλλά και χρηματικές απάτες έχει καταγγελθεί Μέλος της αίρεσης

Όλο και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την δράση της «Εκκλησίας των Εθνών», την ίδια ώρα μάλιστα που η αίρεση συνεχίζει κανονικά την δράση της παρά το «λουκέτο» που έβαλε ο εισαγγελέας στο χώρο που πραγματοποιούσαν τελετές.

Σύμφωνα με το MEGA, μέλος της αίρεσης ο οποίος κατείχε τη θέση του «πάστορα» στο παράρτημα της «Εκκλησίας των Εθνών» στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Αμερικής, αντιμετωπίζει πλήθος καταγγελιών.

Δείτε επίσης :  Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS. Εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή»

 Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πάστορας κατηγορήθηκε για μια σειρά βιασμών και υποθέσεων εξαπάτησης σύμφωνα με το newsbomb.gr , όπου αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του. Μετά τις καταγγελίες, η Αστυνομία παρενέβη και το 2014 έκλεισε οριστικά το παράρτημα της αίρεσης στην Αθήνα.

Έπειτα η «εκκλησία» ξαναστήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τον πάστορα Χάρη, ο οποίος έλεγε πως ο πάστορας Αντρέας δεν ήταν αναγνωρισμένος από τον «προφήτη Τζόσουα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close