Έλληνας καταζητούμενος επί 31 χρόνια για φόνο στη Γερμανία βρέθηκε στην Αμφιλοχία επειδή αρρώστησε!

Μία ακόμη απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη. Μία 29χρονη μητέρα δύο παιδιών κακoποιούνταν σεksουαλικά από τον πατέρα της επί χρόνια, ενώ αργότερα, την εξέδιδε ο άντρας της. Μάλιστα ο τελευταίος φαίνεται πως κακοποιούσε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 70χρονου πατέρα της 29χρονης και του 42χρονου συζύγου της. Ο πρώτος φέρεται να την κακoποιούσε σεksουαλικά όσο ήταν ανήλικη, ενώ αργότερα ο σύζυγός της καταγγέλλεται ότι την εξωθούσε στην πορνεία. Επιπλέον ασκούσε βiα στα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία υποχρέωνε να καταναλώνουν αλκοόλ και ναρκωτικά, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr.

Ο 70χρονος και ο 42χρονος κατηγορούνται κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πράξη που συνδέεται με τη μεταχείριση των ανήλικων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, θύμα σεksουαλικής κακoποίησης από τον 70χρονο φέρεται να έπεσε ως ανήλικη και η 39χρονη ετεροθαλής αδελφή της 29χρονης. Από την έρευνα των αστυνομικών φαίνεται πως αποκαλύφθηκε ότι ο εφιάλτης της 29χρονης συνεχίστηκε όταν ενηλικιώθηκε και παντρεύτηκε τον 42χρονο (σήμερα) σύζυγό της.

«Ασκούσε συχνά σωματική και σεksουαλική βiα σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας. Το μαρτύριό της φαίνεται ότι μεταφέρθηκε και στα δύο ανήλικα παιδιά της, 5 και 10 ετών σήμερα. O 42χρονος κατηγορείται ότι τους έδινε αλκοόλ και ναρκωτικά, ενώ εις βάρος ενός εκ των παιδιών φέρεται να προέβη και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται ύστερα από καταγγελία. Οπότε ξεκίνησαν έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, η 29χρονη και τα ανήλικα τέκνα της ζουν σήμερα σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

Close