Θετικοί στον κορονοϊό  Ζαρίφη – Ράμμος – Σε καραντίνα  το J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή  Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα  ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως: η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος είναι θετικοί στον κορονοϊό, έτσι  το J2US δεν θα βγει στον αέρα ούτε το επόμενο Σάββατο.

Δείτε επίσης : Κορονοϊός: Άτομα με τύπο αίματος 0 ενδέχεται να είναι πιο προστατευμένα

Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show πρόσθεσε.

Τι δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε, με τηλεφωνική σύνδεση, η Κατερίνα Ζαρίφη, που έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποκάλυψη πως βγήκε θετική στον κορονοϊό.

«Είμαι καλά. Τώρα μόλις βγήκε το θετικό… Είναι θετικό και το διδυμάκι μου, ο Αναστάσης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω, έχω μια κόπωση, την οποία την έχω τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε δεν έκρινα ότι είναι σύμπτωμα. Κατά τα’ άλλα καλά, δυστυχώς δεν μου έχει κοπεί η όρεξη και το βλέπω θετικά. Τίποτα δεν έχω χάσει, εκτός από την ταυτότητά μου που την ψάχνω μέσα στο σπίτι, δεν έχασα τίποτα. Πραγματικά δεν είχα τίποτα σαν σύμπτωμα.

 

Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που πραγματικά ζούνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι 14 μέρες απομόνωσης γιατί ξέρετε ότι το στόμα μου δεν σταματάει. Είναι κάτι που μας πλησιάζει επικίνδυνα, θέλω να προστατεύεστε γιατί πρέπει να σεβόμαστε και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν και τη μεγάλη επικινδυνότητα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

 

Close