Θρήνος :  4χρονη πνίγηκε με κοτομπουκιές

Ασύλληπτος είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη  ζωή  του το μικρό παιδί μπροστά στην οικογένεια του.

Η Rebecca Rayane da Silva Pereira καθώς έτρωγε με την οικογένεια της κοτομπουκιές, ,ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να πάρει αναπνοή.

Οι γονείς της του άτυχου παιδιού  κινητοποιήθηκαν αμέσως και την μετέφεραν στην κλινική Vector West, ήταν όμως πολύ αργά  αφού η μικρή Rebecca είχε ήδη χάσει την ζωή της .

Θρήνος: 4χρονη πνίγηκε με κοτομπουκιές

Ο Diego Alves, πατέρας της άτυχης Rebecca Rayane da Silva Pereira δήλωσε: Η σύζυγός μου βρισκόταν στο σπίτι με τα δυο παιδιά μας. Μόλις πνίγηκε η Rebecca, αμέσως εκείνη προσπάθησε να την βοηθήσει με τη μέθοδο Heimlich, αλλά δεν κατάφερε και φώναξε ένα γείτονα. Ο γείτονας μας τους πήγε στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης : Πνιγμός από φαγητό – Πρώτες βοήθειες σε βρέφη (βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους)

Η Rebecca είχε γεννηθεί πρόωρα στις 22 εβδομάδες. Αυτό της δημιούργησε  ένα πρόβλημα στον οισοφάγο και από τις πρώτες ημέρες της ζωής της είχε κάνει δυο επεμβάσεις. Ακόμη και μετά τις επεμβάσεις δυσκολευόταν να καταπιεί κανονικά αλλά πάντα πίνοντας κάτι τα κατάφερνε. είπε επίσης ο πατέρας της.

Θρήνος: 4χρονη πνίγηκε με κοτομπουκιές

Σε μόλις δύο εβδομάδες, η Ρεβέκκα είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στον οισοφάγο της.

Οι γιατροί είπαν στον κ. Pereira ότι η κόρη του δεν θα μπορούσε να μιλήσει. Ωστόσο, τους εξέπληξε όλους αρχίζοντας να σχηματίζει λέξεις στην ηλικία ενός έτους.

«Η πρώτη λέξη που είπε ήταν« μπαμπάς ». Από τότε που έμαθε να μιλάει, δεν πέρασε  μια μέρα χωρίς να προσεύχεται. Το μεγαλύτερο μάθημα που μας έδωσε ήταν η προσευχή», είπε.

“Θα είναι δύσκολο να ζήσουμε τώρα. Ήταν τόσο έξυπνο παιδί με τόσα πολλά χαρίσματα που της άξιζε  να ζήσει .”

 

Close