Θρήνος στην Κρήτη για τη μητέρα  παιδί: Έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο (εικόνες)

Θρήνος στη  Μεσαρά μετά το  τροχαίο που έγινε χθες το απόγευμα στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης, στις Μοίρες. Τα θύματα  μια 37χρονη γυναίκα και η 3χρονη κòρη της.

Πρόκειται για μια  37χρονη αστυνομικό, που υπηρετούσε στο Α.Τ. Πύργου και  ενώ έφευγε από το σπίτι του πατέρα της συγκρούστηκε  με ένα αγροτικό όχημα. Σύμφωνα με το  Creta24, το  τροχαίο που κόστισε την ζωή σε μητέρα και κòρη  έγινε περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της άτυχης γυναίκας. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ένας από τους πρώτους   ανθρώπους που είδαν  νεκρές μητέρα  και κόρη ήταν ο ίδιος ο πατέρας της άτυχης 37χρονης.

Δείτε επίσης : Ψυχοσάββατο 2021: Πόσα είναι, πότε πέφτουν για το 2021 και γιατί φτιάχνουμε κόλλυβα

 

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού που έχουν πάθει το σοκ επειδή γνώριζαν προσωπικά  την άτυχη Όλγα. Το σημείο  Κλειδί στην έρευνα  θα είναι  κάμερα κοντινής   οικίας  που ίσως  έχει καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα. Δείτε τις  φωτογραφίες από το apopsilive.gr από το σημείο του τροχαίου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ σήμερα, στις 16.30 στις Μοίρες, θα έρθει στην Όλγα και στην μικρή  Στέλλα  ο τελευταίος αποχαιρετισμός.

Θρήνος στην Κρήτη για τη μητέρα παιδί: Έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο (εικόνες) Θρήνος στην Κρήτη για τη μητέρα παιδί: Έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο (εικόνες) Θρήνος στην Κρήτη για τη μητέρα παιδί: Έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο (εικόνες)

Close