Θυμάστε την Μικαέλα από το GNTM; Ξεχάστε ότι ξέρατε και δείτε το νέο ανανεωμένο look της και δεν θα την αναγνωρίζετε!

Θυμάστε τη Μικαέλα από το Greece’s Next Top Model; Και πως άλλωστε να την ξεχάσετε αφού ήταν το θέμα πολλών συζητήσεων μαζί με την “τριάδα φωτιά”.

Εκτός από την έντονη προσωπικότητά της, η Μικαέλα είναι και πολύ όμορφη, και πήγε αρκετά καλά στον διαγωνισμό πέρσι.

Πλέον όμως άλλαξε τα μαλλιά της και πραγματικά δεν θυμίζει σε τίποτα με την κοπέλα που ξέραμε! Με πορτοκαλί και μακριά μαλλιά, είναι πιο γλυκιά και όμορφη από ποτέ και δύσκολα κανείς την ξεχωρίζει πλέον!

Το gossip-tv.gr, εντόπισε την όμορφη μανούλα και μοντέλο, στο Ινστιτούτο ομορφιάς της δημοσιογράφου και επιχειρηματία, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στη Γλυφάδα και μάλιστα δεν δίστασε να ποζάρει με χαμόγελο, δείχνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο και με το νέο της look.

Δείτε επίσης Κατερίνα Τσάβαλου: Δείτε τι φόρεσε η κόρη της μέσα στο σπίτι και έγινε viral!

Θυμάστε την Μικαέλα από το GNTM; Ξεχάστε ότι ξέρατε και δείτε το νέο ανανεωμένο look της και δεν θα την αναγνωρίζετε! Θυμάστε την Μικαέλα από το GNTM; Ξεχάστε ότι ξέρατε και δείτε το νέο ανανεωμένο look της και δεν θα την αναγνωρίζετε! Θυμάστε την Μικαέλα από το GNTM; Ξεχάστε ότι ξέρατε και δείτε το νέο ανανεωμένο look της και δεν θα την αναγνωρίζετε! Θυμάστε την Μικαέλα από το GNTM; Ξεχάστε ότι ξέρατε και δείτε το νέο ανανεωμένο look της και δεν θα την αναγνωρίζετε!

Close