Τι σας επιφυλάσσει το 2017;; Δείτε τι λένε τα άστρα!

Για πολλούς από εμάς, το 2016 ήταν μια δύσκολη χρονιά, είτε λόγω των πολιτικών αναταραχών , την απώλεια του αγαπημένων μας διασημότητων, και η ανυπομονησία να φύγει το παλιό έτος πλέον, ήταν μεγάλη. Και αν από την άλλη το 2016 ήταν για εσάς μια καλή χρονιά, ίσως τότε ανυπομονείτε και αυτός ο χρόνος να είναι τόσο καλός όσο και ο προηγούμενος. Αλλά τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον για σας;

Λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να είστε σίγουροι, αλλά αν πιστεύετε ότι τα αστέρια και οι πλανήτες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, τότε το φετινό ωροσκόπιο ίσως θα μπορούσε να έχει κάτι να σας πει, ακριβώς όπως έκανε και το περασμένο χρόνο.

Θα βρείτε μερικές προβλέψεις και προτάσεις για κάθε ζώδιο παρακάτω . Εξετάστε, μερικές πιθανές κατευθυντήριες σκέψεις που αφορούν το νέο έτος.

Ελέγξτε τις προβλέψεις και τις προτάσεις του τρέχοντος έτους, που πιθανόν θα σας επηρεάσουν ολόκληρο το 2017.

Υδροχόος (Ιανουάριος 20 – 18 Φεβρουαρίου)

zodia1_

Είστε επιμελή και προσεκτικά άτομα, και έτσι θέλετε να είστε σίγουροι 1000%  για κάτι, πριν κάνετε μια αλλαγή, και θέλετε να εκμεταλλεύεστε όλο το χρόνο προκειμένου να εξετάζετε τις δυνατότητες και τις πλευρές της κάθε κατάστασης. Αλλά μερικές φορές, αυτό μπορεί να σας κρατήσει κολλημένους σε ένα μέρος που δεν σας κάνει και πολύ χαρούμενους.

Φέτος, δοκιμάστε να κάνετε μερικές αποφασιστικές κινήσεις. Κάντε αυτό που θέλετε άμεσα χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Αυτό δεν σημαίνει οτι σας λέμε να χάσετε την προσεκτική πλευρά σας, αλλά μην αφήνετε αυτή τη προσοχή που δείχνετε σε κάποια πράγματα να σας κρατήσει πίσω σε αλλαγές που ξέρετε οτι πρέπει να γίνουν. Θα δείτε οτι οι άνθρωποι γύρω σας θα το εκτιμήσουν περισσότερο αυτό από ό, τι νομίζετε.

Δείτε ακόμη: Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Ιχθείς (19 Φεβρουάριου-20 Μαρτίου)

zodia2_

Μπορεί να νιώθετε σαν τα πάντα να καταρρέουν μερικές φορές αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. ! Απλά επέρχονται κάποιες αλλαγές. Όντας ένα ευαίσθητο είδος, είστε περισσότερο εναρμονησμένοι σε αυτές τις αλλαγές, και για εσάς αυτές οι αλλαγές  μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερες και πιο τρομακτικές από οτι είναι στην πραγματικότητα.

Και όσο για το τι πρόκειται να γίνει, να θυμάστε ότι δεν χρειάζεστε να κάθεστε και να παρακολουθείτε τα πράγματα παθητικά. Μπορείτε  – και πρέπει – να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στη δημιουργία του κόσμου που θέλετε για εσάς. Και στο τέλος ο εαυτός σας θα σας καταπλήξει.

Κριός ( 21 Μάρτιου – 19 Απριλίου)

zodia3_

Είσαι συνηθισμένος/η να κάνεις πολλά πράγματα, , αλλά τον τελευταίο χρόνο έχεις αναγκαστεί να επιβραδύνεις κάποια. Ο φυσικός όμως ενεργός και δυναμικός εαυτό σας ενδέχεται να φθαρεί στο πλαίσιο αυτής της νέας βραδύτητας, αλλά δεν πρόκειται να επιταχύνεις τα πράγματα κατα μήκος της πάλης. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε να πάρετε μια βαθιά ανάσα και καλό είναιι να αντιμετωπίζετε τη ζωή με πιο αργούς ρυθμούς, τουλάχιστον για όσο αυτοί θα διαρκέσουν. Μπορείτε να βρεθείτε στη θέση να απολαμβάνετε πράγματα, για τα οποία νομίζατε δεν είχατε χρόνο πριν.

Μπορείτε επίσης μπορείτε αυτό το χρόνο να προσπαθήσετε  να εξερευνήσετε νέα πράγματα. Μπορείτε να βρείτε κάτι να σας αρέσει, το οποίο δεν θα περίμενε κανείς να σας αρέσει.

Ταύρος (20 Απρίλιου- 20 Μαϊου)

zodia4_

Το 2017 είναι η χρονιά σας για να κατακακτήσετε τα πάντα.Είστε το είδος που φτερουγίζει  σε ορισμένους τομείς της ζωής σας, και ενώ η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε καθοδόν είναι μεγάλη, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η ζωή είναι πολύ λιγότερο αγχωτική όταν λύνετε τις εκκρεμότητες σας.

Η δουλειά σας μπορεί να μην είναι τόσο λαμπερή , αλλά όταν όλα είναι τακτοποιημένα και συμμαζεμένα, θα δείτε πόσα έχετε πραγματικά καταφέρει, και θα αισθάνεστε λιγότερο καταβεβλημένοι από τη δυνατότητα έναρξης κάτι καινούργιου.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 20 Ιουνίου)

zodia5_

Ο χρόνος  που πέρασε είχε πολλές αλλαγές για εσάς και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Αλλά δεν θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά.  Αυτές οι αλλαγές σας κρατούν σε εγρήγορση και η δημιουργηκότητα σας ρέει διάχυτη. Και εσείς χρειάζεστε και τα 2 αυτά πράγματα προκείμενου να είναι το 2017 ο χρόνος που εσείς περιμένετε..

Αυτό το έτος, συνεχίζει. Μπορεί να φαίνεται ασταμάτητο κατά καιρούς, αλλά όλα κατευθύνονται προς μια καλή και εποικοδομητική θέση, αν είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά. Και όταν όλα θα έρθουν μαζί, πρόκειται να είναι θεαματικά!

Δείτε ακόμη: Οταν η NASA (δεν) άλλαξε τα ζώδια

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

zodia6_

Υπάρχει ένα πράγμα που ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσουν, οι καρκίνοι, και αυτό είναι να είναι οι εαυτοί τους. Οι ασταμάτητοι και αξέχαστοι εαυτοί τους. Έχετε μεγάλη προσωπικότητα που καταλαμβάνει ένα δωμάτιο, αλλά είστε σε καλό δρόμο! Και ενώ δεν σας το λένε πάντα, η προσωπικότητα σας ζεσταίνει την καρδιά των άλλων ανθρώπων, όταν σας συναντάνε.

Αυτό το έτος, συνεχίστε νε είστε ο εαυτό σας, και να ξέρετε ότι οι άνθρωποι σας αγαπούν για αυτό που είστε. Κάνετε πολύ μεγάλη εντύπωση στους ανθρώπους γύρω σας, τόσο μεγάλη που δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε, και αυτό πρέπει να το θυμάστε κάθε φορά που θα αισθάνεστε μικροί ή λυπημένοι. Επειδή έχετε τόσο μεγάλη προσωπικότητα που φωτίζετε πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων!

Ελέγξτε τις προβλέψεις και τις προτάσεις του τρέχοντος έτους, που πιθανόν θα σας επηρεάσουν ολόκληρο το 2017.

Λέων (23 Ιούλιου- 23 Αυγούστου)

zodia7_

Μερικές φορές μπορείτε να αισθάνεστε πολύ μπερδεμένοι επειδή δεν έχετε καταφέρει να κάνετε τα περίπου 10 εκατομμύρια πράγματα που έχετε στη λίστα σας. Αλλά σταματήστε να ”ξυλοκοπείτε” τον  τον εαυτό σας γι ‘αυτό. Τα καταφέρνετε μια χαρά. Στην πραγματικότητα, τα καταφέρνετε περισσότερο από μια χαρά, έτσι καλό είναι να ηρέμησετε.

Αυτό το έτος, προσπαθήστε να ελαφρύνετε κάπως τον εαυτό σας. Βάλτε σε προτεραιότητα τα σημαντικά πράγματα, αλλά αν κάποια μικρά πράγματα γλιστρήσουν μέσα από τις ρωγμές,δεν πειράζει. Θα έχετε και άλλες ευκαιρίες για να τα κάνετε, για αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεστε!

Παρθένος (23 Αύγουστου – 21 Σεπτεμβρίου)

zodia8_

Ίσως έχετε συνηθίσει να κάνετε τα πράγματα από πίσω, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να φανείτε μπροστά και να κάνετε από εκεί τις δουλειές σας.Oι Παρθένοι, πρέπει να είστε άμεσοι. Έχετε τη συνήθεια να κρατάτε τις απογοητεύσεις σας, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου, συσσωρεύονται και μεταβάλλονται σε μεγάλες παρτίδες στρες. Και πραγματικά δεν χρειάζεται αυτό!

Φέτος, δοκιμάστε να εκφράζεστε περισσότερο με σαφήνεια και να είστε πιο άμεσοι, όταν χρειάζεται, και θα διαπιστώσετε ότι όλα τα ζητήματα  που σας απασχολούν θα ξεκαθαρίσουν και δεν θα μεταβληθούν σε ανησυχίες. Μπορεί να αισθάνεστε άβολα για να μιλήσετε στην αρχή, αλλά όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο σίγουροι θα αισθάνεστε και θα βρείτε άνθρωπους που θα σέβονται αυτά που θέλετε να πείτε.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου -23  Οκτωβρίου )

zodia9_

Η ζωή σας είναι πολύ καλύτερη τώρα και μετά από όλα όσα έχετε περάσει, σας αξίζει αυτές οι καλές εποχές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις αυτό το έτος, αλλά θα είστε σε θέση να αντλήσετε από τις εμπειρίες του παρελθόντος σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του παρόντος, και θα συνεχίσετε να κάνετε  τη ζωή σας, και τις ζωές των γύρω σας, καλύτερες συνέχεια.

Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερη θέση, διότι ξέρετε πως μοιάζει μια κακή στιγμή , αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πώς να την αποτρέψετε από το να συμβεί. Έχετε τη δύναμη να κάνετε τη ζωή καλύτερη κάθε μέρα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

zodia10_

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε γυρίσει πίσω στο σημείο μηδέν, αλλά αυτό δεν είναι κακό πράγμα αυτή τη φορά . Το σύμπαν σας δείχνει ότι αυτό που νομίζατε ότι θα έπρεπε να είχατε κάνει ίσως δεν είναι και η καλύτερη πορεία. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο κακό, γιατί ήταν μια αξιόλογη εμπειρία ούτως ή άλλως.

Προς το παρόν, δοκιμάστε να επιστρέψετε στις ρίζες σας, να το πω έτσι. Πηγαίνετε πίσω στο τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους, και εργαστείτε από εκεί για το επόμενο βήμα. Ακόμα κι αν αυτό δεν μπορείτε να το δείτε αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα επόμενο βήμα, και αυτό είναι εκεί και σας περιμένει!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

zodia11_

Με όσα, συνέβησαν το προηγούμενο χρόνο, μπορεί να ενισχύθηκε η ζωή σας με περισσότερη ενέργεια, αλλά από την άλλη όλα αυτά σας συνέτριψαν.  Αυτό το έτος, θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το τι είναι σημαντικό και τι είναιόχι και τόσο, και να προσαρμόσετε και την ζωή σας αναλόγως.

Ευτυχώς, είστε αρκετά διπλωματικά πρόσωπα έτσι θα είστε σε θέση να κάνετε αυτές τις αλλαγές χωρίς να βλάψετε τον εαυτό σας συναισθηματικά- αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Και θυμηθείτε να τοξοδέψετε κάποιο χρόνο για να επαναφιρτίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί το αξίζετε!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και χρώματα. Ποιο χρώμα σου ταιριάζει και ποια μέρα να το χρησιμοποιείς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου)

zodia12_

Τώρα ή ποτέ!!! Το ξέρετε εδώ και καιρό ότι κάτι πρέπει να αλλάξει για να μπορέσετε να βρείτε πραγματικά την ευτυχία, οπότε γιατί να μην κάνετε το 2017 τη χρονιά που θα συμβεί αυτή η αλλαγή;

Δεν λέμε οτι αυτή η αλλαγή θα είναι εύκολη, και στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι πραγματικά δύσκολη. Αλλά μην αφήσετε  να σας σταματήσουν, αν γνωρίζει η καρδιά σας οτι αυτή είναι η σωστή απόφαση. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιο προβληματάκι που θα εμφανιστεί, αλλά όταν κατακαθίσει η σκόνη και το πρόβλημα περάσει…, θα διαπιστώσετε ότι ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο της ζωής σας, με τους δικούς σας όρους, είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Τι άραγε μας επιφυλλάσει το 2017;; Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι να το ανακαλύψουμε!

Πηγή: littlethings.com
Close