Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Αν και ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχει επιχειρήσεις στη Μύκονο, φέτος μάλλον αποφάσισε να επεκταθεί και στη Σαντορίνη, και για το λόγο αυτό, όλη η οικογένεια μετακόμισε για τη σεζόν στο υπέροχο αυτό νησί!

Η Αθηνά Οικονομάκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από το μέρος στο οποίο θα μένουν το ζευγάρι με το μωράκι τους! Είναι το καινούργιο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, σύμφωνα με το youweekly.gr και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε επίσης Συγκλονίζει η ανάρτηση της Μαρίας Χούκλη για τη Γιορτή του Πατέρα! «Ξέρει ότι με γνωρίζει, αλλά πια δεν με αναγνωρίζει»

Μόνο πολυτέλεια είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το ξενοδοχείο στο οποίο θα μένουν, ενώ περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες από το “φτωχικό τους” μέσα στο καλοκαίρι! Έτσι…για να χαιρόμαστε και εμείς λιγάκι!

Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία! Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία! Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία! Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία! Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία! Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία! Τι σου είναι η φτώχεια...Το νέο ξενοδοχείο του ζεύγους Οικονομάκου-Μιχόπουλου στη Σαντορίνη ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Photo via  Protothema

Με πληροφορίες από youweekly.gr

Close