Το μυστικό ταξίδι της μητέρας του μικρού Μπεν στην Ελλάδα -Ηρθε να κάνει τεστ DNA
Το μυστικό ταξίδι της μητέρας του μικρού Μπεν στην Ελλάδα -Ηρθε να κάνει τεστ DNA

Τρεις γενιές της οικογένειας Νίντχαμ επέστρεψαν, σύφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πρόσφατα στην Ελλάδα για να συναντήσουν έναν άνδρα που θεωρούσαν ότι μπορούσε να είναι ο Μπεν Νίντχαμ, το δίχρονο αγόρι που εξαφανίστηκε από την Κω τον Ιούλιο του 1991.

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι, η οποία δεν έχει πάψει ποτέ να αναζητά το παιδί της, η γιαγιά του του Κριστίν με την οποία βρισκόταν την ημέρα που εξαφανίστηκε και η αδελφή του Leighanna μετέβησαν στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες, προκειμένου να υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Οι τρεις Βρετανές αποφάσισαν να ταξιδέψουν για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα, καθώς υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις πως ο νεαρός αυτός μπορούσε να είναι ο εξαφανισμένος Μπεν, καθώς ο ίδιος δεν είχε καμία φωτογραφία του πριν από την ηλικία των 2 ετών, ηλικία κατά την οποία χάθηκε ο μικρός Μπεν. Επίσης, εκτός του ότι είχε την ίδια ηλικία με τον Μπεν, αλλά ανήκε σε οικογένεια που από τις πρώτες ημέρες είχε συνδεθεί με την εξαφάνιση.

Το μυστικό ταξίδι της μητέρας του μικρού Μπεν στην Ελλάδα -Ηρθε να κάνει τεστ DNA

Η οικογένεια πίστεψε πως πλέον βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στο να βρουν το χαμένο τους παιδί, ωστόσο τα αποτελέσματα του τεστ DNA έδειξαν πως δεν είχαν καμία απολύτως συγγένεια με τον νεαρό. Κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το ταξίδι αυτό δεν πήρε μεγάλη έκταση από τα μέσα. Η προβολή θα αύξανε την αγωνία της οικογένειας Νίντχαμ.

«Παλεύω να αποδεχθώ ότι δεν είναι ο Μπεν. Το ξέρουμε ότι δεν είναι αυτός, αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχθούμε» δήλωσε η Κέρι Νίντχαμ που ψάχνει το παιδί της και στήριξε πολλές ελπίδες σε αυτόν τον ξανθό νεαρό και περίμενε για μία εβδομάδα κλειδωμένη στο ξενοδοχείο της για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.
Πηγή: iefimerida

Close