Το νέο πιο συγκινητικό από ποτέ μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για τη μάχη του με τον καρκίνο-Θα δακρύσετε

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η μάχη που δίνει ο Αντίνοος Αλμπάνης με τον καρκίνο. Ο ίδιος το δημοσιοποίησε μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, βλέπουμε πως το αντιμετωπίζει με πολύ δύναμη, αισιοδοξία και χιούμορ, και πραγματικά χαιρόμαστε για τη στάση του.

Έτσι λοιπόν, ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία, με ένα κείμενο που καθηλώνει και συγκινεί! Μιλάει για τη ζωή με τον πιο όμορφο τρόπο και είμαστε σίγουροι ότι θα τον χειροκροτήσετε και εσείς για τη δύναμη ψυχής που έχει ο αγαπημένος μας ηθοποιός.

Δείτε επίσης Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία για τη γιορτή της μικρής Μαρίνας! Δείτε τες να ποζάρουν αγκαλιά

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να το αντιμετωπίσει γρήγορα και ανώδυνα! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω…

«Αυτό έχω αρχίσει κι εγώ να καταλαβαίνω απ’ τον εαυτό μου. Αυτό το πολύ απλό και ακατανίκητο αίσθημα, τη δίψα για ζωή. Σκεφτόμουν πως κι αν ακόμα πάψω να πιστεύω στη ζωή, κι ο κόσμος όλος μοιάζει στα μάτια μου ένα τυχαίο χάος χωρίς αρμονία και χωρίς σκοπό. Αν κι αυτός ακόμα ο θεϊκός αιθέρας δεν είναι τίποτε πια για μένα παρά μια σιχαμένη σύναξη από λοιμώδεις υδρατμούς, δεν θα σβήσει μέσα μου η θέληση για ζωή. Αυτή τη δίψα της ζωής που μερικοί τη λένε συχνά πρόστυχη και την οποία καμιά απελπισία και καμιά ηθική αναστολή δεν μοιάζει ικανή να την αναχαιτίσει. Μπορεί να μην πιστεύω στην τάξη των πραγμάτων, αγαπώ τα μικρά νωπά ανοιξιάτικα φύλλα, τον γαλάζιο ουρανό, αυτόν ή εκείνον τον άνθρωπο. Αγαπάς με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου. Καταλαβαίνεις;»

Δείτε επίσης Πρησμένη, με παραπάνω κιλά και αγνώριστη, σα να είναι άλλη: H νέα εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου (Vid)

Το νέο πιο συγκινητικό από ποτέ μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για τη μάχη του με τον καρκίνο-Θα δακρύσετε

 

Close