Το παρασκήνιο της αποχώρησης Κανάκη από τον ΑΝΤ1 και η «μοιραία» επιστολή

Με μια λιτή ανακοίνωση δύο μόλις προτάσεων επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 τη λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, την ώρα που παρασκηνιακές πληροφορίες κάνουν λόγο για ενστάσεις από πλευράς του τηλεοπτικού σταθμού αναφορικά με τα γεγονότα που αφηγείται ο παρουσιαστής στην επιστολή του.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια» αναφέρεται στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Δείτε ακόμα ;Ανιχνεύτηκε ζιζανιοκτόνο σε 28 είδη δημητριακών: Ποια είναι η ουσία που βρέθηκε σε γνωστά προϊόντα

Παρά την έναρξη του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τις 17 Σεπτεμβρίου, τόσο η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όσο και η νέα εκπομπή «Βινύλιο» που άρχισε μόλις την περσινή χρονιά, δεν έκαναν πρεμιέρα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1 σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης του Ράδιο Αρβύλα, αλλά και για τη μη τακτική προβολή της εκπομπής κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε ακόμα :Ευγενία Μανωλίδου: Η 20χρονη κόρη της «ζαλίζει» με την ομορφιά της (εικόνες)

Στην επιστολή του, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρεται σε φήμες που τον ήθελαν να αποφασίζει τη διακοπή εκπομπών της βραδινής ζώνης του καναλιού, έχοντας την καλλιτεχνική επιμέλεια του βραδινού προγράμματος. Υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν ανέλαβε ποτέ ουσιαστικά καθήκοντα.

Από την πλευρά του καναλιού διαρρέεται ότι ο παρουσιαστής, παρά την υποχρέωσή του να προτείνει ιδέες για τη βραδινή ζώνη, δεν κατέθεσε κάποια πρόταση.

 

Πηγή: cnn
Close