Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 14χρονης κόρης του Ιερέα

Αυτό είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 14χρονης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην Επανομή Θεσσαλονίκης ύστερα από επέμβαση τοποθέτησης δακτυλίου στο στομάχι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια ορίζει ως αιτία θανάτου της ανήλικης το σηπτικό σοκ που προήλθε από τη διάτρηση του στομάχου της ανήλικης.

Δείτε ακόμη Ραγίζει καρδιές ο ιερέας από Θεσσαλονίκη: Έφυγε άδικα το παιδί μου 14 χρονών… Το σκότωσε ο γιατρός

Ο πατέρας της, πατήρ Βυσσαρίωνας, έχει καταγγείλει ιατρικό λάθος, και η οικογένεια κατέθεσε μήνυση για τον θάνατο της μικρής.

Όπως τόνισε και η συνήγορός της, η μήνυση έχει διπλό σκέλος, με το μεν πρώτο να αναφέρει πως η 14χρονη ήταν πολύ μικρή ώστε να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, ενώ ο γιατρός που την έκανε καταγγέλλεται πως δεν αντιμετώπισε τις παρενέργειες που εμφάνισε η ανήλικη.

Η μήνυση αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, που θα ζητήσει προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί για κατάθεση ο γιατρός.

Η συνήγορος της οικογένειας, κατήγγειλε τους χειρισμούς του γιατρού, ο οποίος – όπως είπε – είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της μικρής, αλλά ζήτησε από τους γονείς να της χορηγήσουν ένα απλό παυσίπονο.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 14χρονης σημείωσε πως το παιδί ήταν θέμα bullying για τα κιλά του και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να κάνει την επέμβαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close