Τον ανάγκασαν να κάνει μόνο τέσσερα επεισόδια στο Καφέ της Χαρας και είναι ο πιο αγαπητός χαρακτήρας

Το sequel της σειράς το Καφέ της Χαράς, σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ενώ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παραμένει αμείωτο.

Ευτυχώς οι περισσότεροι από τους παλιούς και αγαπημένους χαρακτήρες βρίσκονται και στα καινούργια επεισόδια, ωστόσο κάποιους απ’αυτούς δεν θα τους βλέπουμε για πολύ ακόμη. Και ένας απο αυτούς είναι και ο αγαπημένος “Τρελαντώνης”.

Ο συμπαθής ηθοποιός πρόδωσε πως δεν έχει βαρεθεί ακόμα τη συμμετοχή του στο “Έλα στη θέση μου” μιας και είναι πολύ αγαπημένος ο ρόλος που ερμηνεύει. “Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις δηλαδή άλλο με αυτό τους ανθρώπους. Αυτό είναι το πρόβλημα” σημείωσε.

 

“Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο συμπαθής ηθοποιός. “Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης”!

Όταν ο δημοσιογράφος του STAR εξέφρασε την απορία γιατί δεν είδαμε τον ηθοποιό εξ αρχής στο ρόλο του “Πουλόπουλου” ώστε να είναι και τηλεοπτικό ζευγάρι με την σύζυγο του, Φωτεινή Ντεμίρη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος απάντησε: “Η πρόταση από την αρχή μου έγινε για τον ρόλο του Τρελαντώνη. Δεν ξέρω. Ίσως να βλέπουν ότι δεν ταιριάζουμε. Και με την Τζόυς Ευείδη είχαμε κάνει δοκιμαστικό για να κάνω τον ρόλο που έκανε τελικά ο Στέλιος Μάινας στο “Μεν και Δεν” και με έκοψαν γιατί δεν ταιριάζαμε”.

Close